slm arkadaşlar ben de bu motordan almayı düşünüyorum ama 10.500 motorun maliyeti millet 7 bin küsürlere satıyor oda satanların çoğu 2. sahibi 1000 ,2000 km de 10.500 verip de 7 bine niye satılır diye aklıma sorular takılıyor ne dersiniz
biraz daha bekle inazuma geldi. fuara kadar 110 tane daha gelecekmiş. fuardan sonra sym ikinci elde 5000 civarı olur alırsın...
http://www.motosiklet.net/medya/id761-honda-cb1000r-2012-model/
honda bizim motorun aynısının 1000 liğini yapmış ya![]()
New zealand da
Honda cbr250r sifir fiyati 7500 ingiliz poundu.
SYM Wolf SB 250NI sifir fiyati 6500 ingiliz poundu....
Yine haklısınız...Ama ingiliz poundu değil de avustralya d`öları! olmasın o fiyatlar??
merak etme yakında türkiyede sıfırını senin yazdığından aşağı fiyata satacaklar demiyorum... satmaya çalışacaklar. inazuma 9800tl böyle bir rakip ....
arkadaslar.anakarada oturuyorum. BEYAZ,az kmli satilik Sym wolf ariyorum. bilginize,not baska sehire gidis gelis masraflari icin butcem olmadigi ixin ankaradan bakiyorum.sevgiyle kalin.![]()
git inazuma al be arkadasim, sifir sifir binersin fistik gibi....
9800+masraf gibi bir fiyata motor beklemek var, ki nezaman buluruz tam belli değil. Bir de 7000TL nin altına Wolf kovalamak var. Bana 2. seçenek daha mantıklı geliyor. Tabi en fazla 1-1.5 yıl sonra motor büyütecek birisi için...
benim anlatmak istediğim millet bu motorun neyin den memnun değilde ne bekliyordu ne bulamadı sıkıntıları nedir
slm arkadaşlar ben de bu motordan almayı düşünüyorum ama 10.500 motorun maliyeti millet 7 bin küsürlere satıyor oda satanların çoğu 2. sahibi 1000 ,2000 km de 10.500 verip de 7 bine niye satılır diye aklıma sorular takılıyor ne dersiniz