[Ankara - MT]

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-oldschool-emsalsiz-ve-odullu-87022031/detay yav gidin hayrına alın şunu şehir dışından geleceğim diyin 10bin-10bin500 yaparsa gidin alın hayrına gözümüz gönlümüz açılsın gezilerde :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------

hayırdır Osman abi daha geçenlerde VFR 1200 bakıyordun 950 cc nooldu nereye gitti :p

4 silindir sadece sürat isteyen değil, yolda süzülüp akmak isteyenlerin de ihtiyacı...e müsait olunca da insan basabilir neden olmasın...ivme zaten en orgazmik olanı...

4 silindir sadece sürat isteyen değil, yolda süzülüp akmak isteyenlerin de ihtiyacı...e müsait olunca da insan basabilir neden olmasın...ivme zaten en orgazmik olanı...
Ben V-Twin'lerin homurtusunu sesindeki tork-tork-tork-tork'a bayılıyorum 4 silindirdeki vız-vız-vız-vız'ı bilemeyeceğim.
Osman abi tabikide istiyorsan üstadlarda ok veriyorsa almalısın ama ne bileyim deniyecek o kadar çok motor varki ille de şu olsun dememeli ama benim gibide aha bu yok şu yo yo ahanda bu olsun da dememeli :mrgreen:

yahu bi istikrarlı olun arkadaş,
bi tamah edin elindekine :p
bi tane alın binin senelerce işte neyin mücadelesi bu :queen:

heryerde böylemi bilmiyorum ama bizim burda kar yağmanın ötesinde tufan var. bende haftasonu motoru toplayıp biraz biniyim diyodum :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heryerde böylemi bilmiyorum ama bizim burda kar yağmanın ötesinde tufan var. bende haftasonu motoru toplayıp biraz biniyim diyodum :salut:

an itibariyle Cinnah ta güzel güzel yağıyor.

sabah evden dışarı baktım yollarda kar tutmuştu.

motorla gitmedim bende :( ama daha kötüsü nokta ( bizim orlarda bir yer ismi ) dan aşaada gram kar yoktu :salut:

feyzo ile gülo tarlada çalışırlar. ağa ikisini yan yana durmaması emri verir. başlarına da bilo'yu koyar. feyzo gülo'ya baktığı sırada:

bilo: bakmak yasak ula.
feyzo:ula itoğli bakmanın yasagı mı olur?
bilo: yasahktır. ağam emir vermiştir. bugün 3 kere bakmışsan. bana 3 lira vermezsen agaya söylerem.
feyzo: aha sana peşin 5 kayme. 2 liralık doya doya bakacam avradıma.
(süre dolar)
bilo: vakkit dolmuştur.tamam.
(az sonra)
gülo: feyzom kaçır beni.
feyzo: nası kaçıram?
bilo: höst ulan. konuşmak yasak.
feyzo: sıçmak da yasak mı kurban?
bilo: deggil.
feyzo: yat da suratıya sıçam it oğlu it.

http://video.uludagsozluk.com/v/üzerine-sıçılan-vatan-toprağının-kutsallığı-19124/

Evet illa büyütücem dememek lazım :queen:
Hayırlı olsun kardeşim bu arada, pazar görüşemedik ama haberini aldık, Allah kaza vermesin!

Sus, sen gonuşma, portakalın gonuşsun :mrgreen:

Ayrıca burada motosikletten bahsediyoruz, adam gitmiş motor niyetine kamyon almış da gelmiş. Desoto As 950 mübarek :queen:

an itibariyle Cinnah ta güzel güzel yağıyor.

sabah evden dışarı baktım yollarda kar tutmuştu.

motorla gitmedim bende :( ama daha kötüsü nokta ( bizim orlarda bir yer ismi ) dan aşaada gram kar yoktu :salut:
o an gözlerin doldumu ? dizlerinin üzerine çöküp haykırmak geldimi içinden ? :salut:

Motosikleti
VFR1200X
Hazır mevzu sıcağı sıcağına konuşulmuşken bende şahsıma münhasır kısa bir açıklama yapayım;

"ee sen ne zaman büyütüyorsun" diye soran zihniyete buradan sesleniyorum. Ben cc küçültmek taraftarıyım. Parasından değil para bende mok gibi maşallah. İstesem litreliklerin her birinden birer tane alır koyarım köşeye. Keyfimden biniyorum 250cc motora. Biraz daha keyifli olsun diye daha küçüğünü bile alabilirim. Benzin ve parça fiyatıyla ilgisi yok yani. Saygılar..

Adamın biri de halaaa bizim kapalı alan eğitim videosunu koyacak da biz görecezz, peh.

sabır bülocum sabır :)
erhanım sanada güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum ve yazdıklarını aynı şekilde senin içinde temenni ediyorum :queen:

Korayım sende çok sağolasın :cat:

La soykan olm sana sıkmadıkmı 50 lira laf söz etme kötüleme aleti burda diye :flower:

Ama bu işler böyle... ne yazıkki demiyorum çünkü genel olarak oluru bu. Yani motoruna yaptığın kişisel zevklerini fiyata çok fazla yansıtamıyorsun. Evet haklısın, emek harcanmış, güzel toplanmış ama harcadığın emeğin neredeyse hiçbir şekilde fiyata yansımıyor gibi bir durum var. Çünkü tamamen kişisel bir zevk. Motora harcadığın özel parçaları da 1e1 yansıtırsan fiyata olmaz. Bence yarı fiyatını eklemek mantıklı olabilir. Biraz da emeğini göz kararı üstüne ekleyince fiyat ortaya çıkıyor...

Yani başka türlüsü olmaz çünkü. Bir mct ye 3000 TL para harcayıp ~3500TL(motor fiyatı)+3000TL (mod. fiyatı)+1000TL emek parası dersen o motoru doğal olarak satamazsın. Bende bişeyler planlıyorum motoruma ama bunların ileride, 2.el de hiç para etmeyeceğini biliyorum :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar