Merhaba Arkadaşlar sezon yoğunluğumdan dolayı çok fazla foruma katkıda bulunamıyorum ama forumu hergün kontrol edip okuyorum, kusuruma bakmazsınız artık
bu motora yapılacak herşeyi yaptırdım haa pardon bir tek eksantirik işi kaldı onada gerek varmı bilmiyorum
arka dişliyi 41 ön dişliyi 16 yaptım son hız olarak 110 km hıza çıktım(belki ibre bozuktur bilemeyeceğim) fakat kalkışlarda motorun zorlandığını hissettim kalktıktan sonrada tutabilene aşk olsun tabi
sonra arka dişliyi 50 yaptım(orjinal dişlisi) önede 17 taktım şuan motorum kalkıştada zıplayarak gidiyor 5. vitestede zıplayarak gidiyor ama son hızı artık ölçemeyeceğim çünkü gösterge panelim yok haa yapacağı hızı tahmin ederekten söylüyorum 100km (her şartta rampa yukarı aşağı farketmiyor artık)
motorlarınızı süpermoto ya çevirecek olursanız maliyeti en fazla 250 tl(ön çemberi 18 yapıp 2 adette enduro lastik alırsınız uygunundan alsana süpermoto)
Geçmiş olsun dilerlerinde bulunan arkadaşlarada teşekkür ederim. inşallah bu tür kazalar herkese nasip olur motorun üzerindeyken düşmekten çok çok daha iyidir cana gelen mala gesin
Gezi Planlarımız Ocak ayından sonra başlayacak kısmet olursa tripod'da aldım hoplarken zıplarken sabit kayıt yapabilmek için hadi hayırlısı bakalım..
ADANA Max bizi takip edin...