arkadaslar kendi imalatım olan vites göstergesinin bugun montajını yaptım cok güzel oldu
yarında devir saatini takıcam (daha denemeden işe giriştim umarım arızalı degildir).
Sabırsızlıkla yarını bekliyorum. Hadi bakalım cem güzel bir şeyler ortaya çıkar inşallah :cat:
Merhaba Arkadaşlar 2 gün önce motorumu kaldırıma park edip işe gittim döndüğümde arka lastiğin havası dibine kadar inmişti ileri geri yaptım sonra ayaklığa geri aldım 1 adım geri çekildim motor sağ tarafa devrildi çatırt diye ses çıktı eyvah dedim kırıldı bir yerleri dedim ve kırıldı
Herkese cümleten geçmiş olsun. Bu nedir böyle. Maxin üzerinde göz var anasını satayım. Herkesin motoru kırılıyor. Dökülüyor. Nazar var nazar

Sinyalleri sislerin sağına ve soluna doğru yapıştırsan iyi olurdu. Tepede görünmez olurlar gibi geldi. Bu şekilde farklı olmuş. Çok tepeden çekmişsin.
Gidonu düz tutup önden bi foto alabilir misin. Önden görünüşü merak ettim acaba nasıl duruyor.
Benimde çekirge kafanın bir ampulu patladı. Toptancı, Elektirikçi marketi, yeminle 15 tane büyük mağazaya girdim çıktım.
12 V 20W küçük spot ampulden bulamadım. hep büyük spotlardan vardı. Aha şimdi yedim boku dedim. Gece vakti kafayı söküp eski kafayı takmayı planlıyordum. ampul bulana kadar.
Ummadığım üst komşu hayırdır dedi. Böyle böyle dedim. ver bakalım sen onu benim aksesuarcı arkadaşlarım var. Bi bakalım buluruz dedi. Birde ampulu tarif edişi var telefonda aynen böyle
Dostum hani şu dağda ve çarşıda egzozunu böğürtte böğürte gezen dağ motorları var ya, onların ön far ampulunden sende var mı ? kafa s*k*n motorlardan. abi numuneyi getir bakalım.
Akşam elime 2 tane ampul getirdi. helal olsun adama. Bende sisleri siyaha boyadım. yarın fotoları paylaşırım.