ön 28 arka 30 olarak basıyorum ben.. eğer bozuk yolda gideceksem de ön 28 arka 29 basıyorum bu sefer ..
Maxi dediğin şekilde cam cok kısa gelmez mi? Ben şöyle birşey yapmıştım.CBF 150 için üretilmiş uzun camlardan alıp birkaç işlemle kendi motoruma taktım.Böyle birşeyde düşünebilirsin.Akü sarj sorununuda önce soketleri kontrol etmende yarar var oksitlenme veya temassızlık olabilir hiç yoktan değiştirmiş olma. Keyifli forumlar.
http://imageshack.us/a/img10/1339/1000668p.jpg
herkeze merhaba ben yamaha ailesine yeni katıldım.2. el 20bin km 2006 siyah bi ybr aldım.Ybr kullanıcıları olarak size bi kac soru soracacagım.motorla seyir halinde giderken hafif bi ses geliyor sanki arabalar geri viteste giderken wuww ses yapıyorya öyle bir ses normalmı birde vites düsüslerinde vites yükseltneye gere daha zor geciş var bunlar normalmı yoksa yapmam gereken bir bakım varmı? simdiden verdiginizi bilgiler için tesekküler.
---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:17 ----------
maxi sen eski 150zc kullanıcısıydın degilmi?
Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak size benzin istasyonlarındaki lastik hava basma zımbırtılarında beni ybr ye hava basacam ön 28 arka 32 basacam fakat abimle konuştugumda bana şöyle birşey söyledi kendisinde şirket aracı var fıat fıorino "32 ben arabaya basıyorum sen nasıl ybrnin lastigine bu ölcülerde basacaksın" dedi şimdi benim kafamı karıştırıan olay şu benzin istasyonundaki elektronik ölçülü cıhaz var oraya ben 32 yi seçip arkaya basacam dimi yani fazla basıp da çatlatmayalım lastiği sizler nasıl yapıyorsunuz hava ayarını
sen o abine bakma bas 28 e 32 devam etMerhaba arkadaşlar bi sorum olacak size benzin istasyonlarındaki lastik hava basma zımbırtılarında beni ybr ye hava basacam ön 28 arka 32 basacam fakat abimle konuştugumda bana şöyle birşey söyledi kendisinde şirket aracı var fıat fıorino "32 ben arabaya basıyorum sen nasıl ybrnin lastigine bu ölcülerde basacaksın" dedi şimdi benim kafamı karıştırıan olay şu benzin istasyonundaki elektronik ölçülü cıhaz var oraya ben 32 yi seçip arkaya basacam dimi yani fazla basıp da çatlatmayalım lastiği sizler nasıl yapıyorsunuz hava ayarını
Maxi dediğin şekilde cam cok kısa gelmez mi? Ben şöyle birşey yapmıştım.CBF 150 için üretilmiş uzun camlardan alıp birkaç işlemle kendi motoruma taktım.Böyle birşeyde düşünebilirsin.Akü sarj sorununuda önce soketleri kontrol etmende yarar var oksitlenme veya temassızlık olabilir hiç yoktan değiştirmiş olma. Keyifli forumlar.
http://imageshack.us/a/img10/1339/1000668p.jpg
valla 7000 devirden sonra bi ıslık sesi geliyorsa o normal.
arkadaşlar bi motorla takas teklifi geldi. 98 model bi bmw. üste de az bi para vereceğim. motor sağlammış. en kötü bi gidip başka bi memleket görürüz.
ne dersiniz görüntü olarak zaten on numara, bmwnin motoru temizse takas yapayım mı?
bi fikir verin.
Hocam bmw'nin hangi modeliyle takas teklifinde bulundular? İlanı felan varmı inceleyelim görelim bakalım![]()
f650.
adam şunu yazmış bana:
"kardeş benim motorumda hiç bir sorun yok ben motoru alırken adam bana reo servisine götürdü orda bakımı yapıldı ben bu motoru giresundan aldım 900 km hç bir sorunsuz geldim 180 km/h da gördüm dedigim gibi su anada garaj a çektim orda duruyor senin yapacagın birşey benzini ni koyup istedigin yere gidecen hiç bir sıkıntısı yok ben bi zincir degiştir orikli zincir aldım 90 tl ye o kadar oda eskimiş ondan motor resimde görüldügü gibidir. gelirsen memnun kalacagına inanırım. istedigin yere gösterebilirsin motorumu sen motoru 3.200 diyelim üstünü tamamla kardeş motoru al git motor 99 model üst kapak açılmamıştır "
2800 de üste vereceğim.
baysamin diye bi üye var bu sitede oda asya gohst u la kafa kafa ya takas etmişti bmw yi çok memnundu motorundan temizse alınırf650.
adam şunu yazmış bana:
"kardeş benim motorumda hiç bir sorun yok ben motoru alırken adam bana reo servisine götürdü orda bakımı yapıldı ben bu motoru giresundan aldım 900 km hç bir sorunsuz geldim 180 km/h da gördüm dedigim gibi su anada garaj a çektim orda duruyor senin yapacagın birşey benzini ni koyup istedigin yere gidecen hiç bir sıkıntısı yok ben bi zincir degiştir orikli zincir aldım 90 tl ye o kadar oda eskimiş ondan motor resimde görüldügü gibidir. gelirsen memnun kalacagına inanırım. istedigin yere gösterebilirsin motorumu sen motoru 3.200 diyelim üstünü tamamla kardeş motoru al git motor 99 model üst kapak açılmamıştır "
2800 de üste vereceğim.
doğru 10 40 koydukta sonra başladı. bide aşırı sıkıştırdıktan sonra oluyor. mesela devamlı 8000-9000 devir gidiyorum. durup motoru rolantide dinlediğimde duyuyorum.
neyse önemsememek gerekiyor demekki.