[Ankara - MT]

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/67683_480426641999963_476142652_n.jpg

Osman Abinin face de paylaştığını macun göremez diye buraya da koyayım dedim, Rockyyyyyyyyyy :)

bu macun müslim mi? gayri müslim mü? :p aramızda misyonerlik faaliyeti gerçekleştiriyormuş meğer :mrgreen:

avatar resmimle alay geçiyolar diye mahkemeye verir süründürürüm sizi gençler.
kilise korosundaki işim 12 gibin bitiyo :)
simit kafede görüşürük.

Motosikleti
VFR1200X
avatar resmimle alay geçiyolar diye mahkemeye verir süründürürüm sizi gençler.
kilise korosundaki işim 12 gibin bitiyo :)
simit kafede görüşürük.
Abi pazara gitme fiyatları duyunca moralin bozulur. Ordakilerin hepsi tokatçı kandırırlar bak seni :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar,Taylan geldi bizdeyiz yokmu arttıran...

Abi pazara gitme fiyatları duyunca moralin bozulur. Ordakilerin hepsi tokatçı kandırırlar bak seni :farao:

biliyom la eskiden internet üzerindeki fiyatlar bi parça yüksekti, şimdi pazardaki fiyatlar uçuyo.
pazarda arabayı bulup sahibinden'deki ilanına mesaj atacam.
nassı fikir? :)

merhaba arkadaşlar,Taylan geldi bizdeyiz yokmu arttıran...

ben çıkıyom başkan, bi gimat oto pazarı yapıp sizin mıntıkaya geleceğum.

yunus saat 15:30 gibi burada olacakmış şimdi görüştük.

Hocam merhabalar bende aranıza yeni katıldım
, yeri söylerseniz tanışmaya gelebilirim :))

Genşler bizimkiler atilla abinin oraya geciyorlarmis adresi bende tam bilmiyorum miyasma eski sayfalarda yaziyodu oraya gidebilirsn direk..
Gezici timden herkeze selam :p

Şu anda atila abinin mekandayız.mengen konağında.3585.cadde yakacık ankara, Yenimahalle, Ankara

bugün motorla biraz daha uğraştım ama çok büyük bi hayal kırıklığına uğradım. "plastidipten hiç memnun kalmadım"

plastidipin nesi varmış boreas?
tipik bir "reklamındaki gibi kolay uygulanan, cillop bişey değilmiş" durumu mu?

Mondial neyim değil direk kopya bazı bağlantı aparatlarındaki metal alaşımları çoooook dandik "Sachs" trye geliyor getiren var vergisi neyim çok değil 1.200 £ (2.800 tl) yurtdışı fiyatı tr'ye gelişi ile ötv çok düşük bunda 2.000 £ (4.600 tl) civarına denk geliyor yani yurt dışından getirmeye çok müsait
Son resimde benim hayalim "Bimota Desi 3D" en hızlısı :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

Eryamanda olan varmı? Bi 5 dk gezdirin beni motorunuz:cat:la 2 bira ısmarlarım

Hımmm, madem orjinal sach bu fiyata getiriyor, mondialinki gereksiz pahalı kalmış. Ama ben sach'ın fiyatını yada TR deki bağlantısını bulamadım.(Sanki alacaz motoru :))
Buarada cumartesi hep eryaman taraflarındaydım, kaçımışın beni :)

Hocam merhabalar bende aranıza yeni katıldım
, yeri söylerseniz tanışmaya gelebilirim :))
Tekrar hoşgeldin Dr. bey :wiinkk:

Evet Borebaby, nesi var plastidip'in? Kapı arkasında boyamaya çalışmış gibisin, zor olmuştur elbet. Bir de sen hava filtresine fan mı koydun? O sistemi de biraz anlatsana bana...:wiinkk:

polat bebesi hani bomba vardı, patlayacaktı noldu o iş ?

graffiti(duvar yazıları) konusunda uzmanım diyebilirim. bisiklet boyası bile olsa gram damlatmadan istediğin resmi çizerim. ama plastidipte bütünlüğü sağlamak için 6 kat atmak zorunda kaldım. sonuçta istediğim olmadımı ? oldu. ama fiyat performans yönünden tatmin edici değil. okadar para verince beklenti yüksek oluyo. amerikadaki gibi 10 $ a alsak gık demicem :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------

Hımmm, madem orjinal sach bu fiyata getiriyor, mondialinki gereksiz pahalı kalmış. Ama ben sach'ın fiyatını yada TR deki bağlantısını bulamadım.(Sanki alacaz motoru :))
Buarada cumartesi hep eryaman taraflarındaydım, kaçımışın beni :)

Tekrar hoşgeldin Dr. bey :wiinkk:

Evet Borebaby, nesi var plastidip'in? Kapı arkasında boyamaya çalışmış gibisin, zor olmuştur elbet. Bir de sen hava filtresine fan mı koydun? O sistemi de biraz anlatsana bana...:wiinkk:
Yapmayı düşündüm, uzun süre araştırdım biliyosun bayağı konuşmuştuk senle. sonra bunların heryerde satıldığını gördüm :) fanlılar tırt geldi bana biraz. bunda sadece pervane var. gaza abandığın zaman hava çekerken dönüyo. fanlı gibi daha fazla hava çekmesini sağladığını sanmıyorum ama hem görüntü hemde pervanenin dönüş sesi çok tatlı.bu arada pervane metal. filtreninde hortumu ve kelepçesiyle birlikte fiyatı 10 TL :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar