[Bursa - MT]

benım doktor bosuna bagırmıyo bana tevekkelı.1,5 kendıme 1,5 haktana sonra aysonu8nda yıne kasları erıtmısın yaglar duruyo dıye bı dunya sus yapıyo dıyetısyen.ama napabılırımkı sımdı haktan kardesımızın hatrımı onemlı yoksa dıyetısyenın tavrımı.haktanım emrın basım ustune .tavsıyem kaymaklı ekmek kadayıfı......

köy ekmeğinni üstünee yusufun salçasından da sürmeyi unutma +nar ekşili ezmede söylee iyi gidiyorr he bu arada susurkta susurluk ayarnıda içmeyi unutma abi bol köpüklü ohh misss afiyet olsun :)

Ya arkadaşlar ramazan bayramında arkadaşlarla artvine gitmeyi planlıyoruz ama 125 cc onca yolu o sıcakta yermi bilemiyorum . SOnuçta uzunca bir kısmı otoban ve 90 -120 arası . Bu süratte uzun zaman gitmek 125 cc motorun yiceği nanemi dersiniz? Üstadlar deneyimliler bi fikir ederse sevinirim :)

Hobaa Artvin mi.Abi gitmeden önce kesin bana haber ver yol arkadaşın olabilirim :)

Ya arkadaşlar ramazan bayramında arkadaşlarla artvine gitmeyi planlıyoruz ama 125 cc onca yolu o sıcakta yermi bilemiyorum . SOnuçta uzunca bir kısmı otoban ve 90 -120 arası . Bu süratte uzun zaman gitmek 125 cc motorun yiceği nanemi dersiniz? Üstadlar deneyimliler bi fikir ederse sevinirim :)
Ercan abim gider gider ben Ağustosta gittim izmire :) toplamda 1400 yaptım hiç bir sorun yaşamadım giderken 80 90 geze geze gittim dönüşte 100 110 geldim gayet zevkli oldu :)

abi sana ümmet perkitan'ın numarasını vereyim adam scooterle türkiye turuları yapıyo sana en iyi cevabı o verir bence 0542 762 43 03-0506 939 39 96
:) Kesinlikle Ümmet abiden tavsiye al o taraflara giderken Gemlik'e geldiğinde tanıştık kendisiyle valla şaşırdım adama ufacık scooterle nerelere gidiyo :) onun sponsoruda motorun üzerinde stickerlerden belli stickeri yapıştıran benzini koyuyomuş :)

Ya gezi mezi yok mu ya alıştırıyonuz adamı olur bu böyle ya lokalde briç mi oynayem genç delikanlılarla

Ya adamlar ybr ile dünya turuna çıkıyor elbet buda gider ama insan tırsıyo :D Deneyimi olanlardan bi görüş almak istiyor :).
ercanım şahsen ben zaman ve imkanlar müsait olsun ybr. ile avusturalyaya bile giderim, 600cc.ile,1000,cc ile
gidilir,normaldir. asıl olan 125cc ile gitmek ayrı bir keyf verir, offfffffff offffffff.. kimbilir. belki bende gelirim. hayalim olan. karadenize.. hoyratça serserice bir gezi.. mmm kulağa çok hoş geliyor yani..:queen:

güzel ve keyifli bir sohbet oldu bu akşamki buluşmamız.gelen arkadaşlara teşekkürler.bu arada umarım takvimlerden herkes faydalanır.

Ah bu güzel havayı değerlendirip yol yapamadıkya ona yanıyorum,ancak muhabbet o kadar akıcı ve eğlenceliydiki 3,5 saatin nasıl geçtiğini anlayamamış olmak kaydıyla yol yapmayı unuttuk ama içimde kaldı,lafını ettiğimiz o mağaraları en yakın zamanda görelim...
201211300018.jpg

201211300015.jpg

201211300019.jpg

:bounce:Ve gecenin bomba anısı,balaklava ya da herkesin anlayacağı dilde maskesini bu şekilde yüzünde unutup alışverişe giren arkadaşın alarmları yiyip polislere ifade verecek duruma gelmesi....:mrgreen:

Ah bu güzel havayı değerlendirip yol yapamadıkya ona yanıyorum,ancak muhabbet o kadar akıcı ve eğlenceliydiki 3,5 saatin nasıl geçtiğini anlayamamış olmak kaydıyla yol yapmayı unuttuk ama içimde kaldı,lafını ettiğimiz o mağaraları en yakın zamanda görelim...
http://imageshack.us/a/img210/9466/201211300018.jpg

http://imageshack.us/a/img442/5193/201211300015.jpg

http://imageshack.us/a/img32/9436/201211300019.jpg

:bounce:Ve gecenin bomba anısı,balaklava ya da herkesin anlayacağı dilde maskesini bu şekilde yüzünde unutup alışverişe giren arkadaşın alarmları yiyip polislere ifade verecek duruma gelmesi....:mrgreen:

Katılan arkadaşlara hoş sohbetleri için teşekkür ediyoruz.Hocam bundan sonraki ilk geziyi iyi bir havada Coşkun abimizin söylediği Söğüt alan mağara ve manzara abidelerine yapalım.

Ercan abi o sıralar buralarda olursam eminimki bende gelirim :)

Beklerim kardeşim. Daha 8 ay var bakalım Allah kerim . ;)

ercanım şahsen ben zaman ve imkanlar müsait olsun ybr. ile avusturalyaya bile giderim, 600cc.ile,1000,cc ile
gidilir,normaldir. asıl olan 125cc ile gitmek ayrı bir keyf verir, offfffffff offffffff.. kimbilir. belki bende gelirim. hayalim olan. karadenize.. hoyratça serserice bir gezi.. mmm kulağa çok hoş geliyor yani..:queen:

Mehmet abi valla çok zevkli olacağı kesnin :) Beklerim abi olmadı burda bir plan yapar ramazan bayramı olmasada kurban bayramı tatilinde öyle bi ekşına girebiliriz. Kurbanın tatili daha uzun olacak ;)

Ercan abim gider gider ben Ağustosta gittim izmire :) toplamda 1400 yaptım hiç bir sorun yaşamadım giderken 80 90 geze geze gittim dönüşte 100 110 geldim gayet zevkli oldu :)

:) Kesinlikle Ümmet abiden tavsiye al o taraflara giderken Gemlik'e geldiğinde tanıştık kendisiyle valla şaşırdım adama ufacık scooterle nerelere gidiyo :) onun sponsoruda motorun üzerinde stickerlerden belli stickeri yapıştıran benzini koyuyomuş :)

Mehmetim zevklidir elbet ama sürekli dupa gaz olayı çok yoruyor hem motoru hem adamı . Bakalım planlamayı yapayımda.

Hobaa Artvin mi.Abi gitmeden önce kesin bana haber ver yol arkadaşın olabilirim :)
neden olmasın ;)

ılk molayı 310.kmde vardım.bodruma gıderken bı benzın ıstasyonunda.10dk ıhtıyac molası su alımı ve bır bıkuvı hızlıca ıcılen 2 tek sıgara.2.molam 560km oldugundaydı.yıne soda ıcımı ve 2 tek sıgara.683 km bızım koyle bodrum arası sonuncu molamda bu.donus 2 gun sonra her 200 km de bır.fakat donus yolum bıraz daha uzamıstı.manısa akhısardan kırkagac yonune gırdım 8-10 km sonra selvılılı koyunu gecınce sagda bı et lpkantası var cengız duymasın ama oyle et pısırenı gormedım.oradan kırkagaca gırmeden gelembe uzerınden balıkesır susurluk kbey seklındeydı yolculuk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------

haktan kardesım bırazdan koftecı yusufa gıdıcem bı arkadasla.18=30 cıvarı.buyur gel dıcem ama susurluktakınde olacagımız ıcın bu bıraz zor gozukuyo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

ercan bu arada yola aksamustu 17 30 cıktım tarıh ıse 12 temmuzdu

Abi iyi gezmişsin sende valla helal olsun . Ben normalde otoban tarzı yollarda tırsıyorum . Şu an bei tek korkutanda bu :) Aksi takdirde dünyayıda gezerim tın tın tın daha zevkli olurdu yavaştan ama işte trafik derdi :) Neyse bakalım fikirleriniz için teşekkürler daha 8 ay var kaafadan. Kim öle kim kala ama artvin olmasa bile bi kaz dağları rotası yapıcam kendime ;)

artvin olmasa bile bi kaz dağları rotası yapıcam kendime ;)

Bak o kaz dağları na ben de varım Ercan. Hanlar Yolu dedikleri bi yol var 90 km. virajlı asfat bi tarafın duvar,bi tarafın uçurum :flower: (3 yıl önce gittiğimde kenarlar mıcırlıydı pek zevk vermedi ama yapılmş yol )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar