[Bursa - MT]

Ya arkadaşlar ramazan bayramında arkadaşlarla artvine gitmeyi planlıyoruz ama 125 cc onca yolu o sıcakta yermi bilemiyorum . SOnuçta uzunca bir kısmı otoban ve 90 -120 arası . Bu süratte uzun zaman gitmek 125 cc motorun yiceği nanemi dersiniz? Üstadlar deneyimliler bi fikir ederse sevinirim :)
abi sana ümmet perkitan'ın numarasını vereyim adam scooterle türkiye turuları yapıyo sana en iyi cevabı o verir bence 0542 762 43 03-0506 939 39 96

nasip bro belli olmaz bakarsın gitmeden alırım ;)

Cinim eyvallah numarayı kaydettim :)

Ümmet abi bu işi ticarete cevirmişti bir ara, gezmek isteyipte cesaret edemeyenleri toplayıp yalova gemlik çınarcık turlatıp istanbula geri götürüyordu... :) Sizide götürmeyi teklif eder, 81 ilde çekilmiş fotoları var, gezgin ama sponsor arayan bir tip... :p

Heee ozaman o sponsor olsun bana wr alayım arkamda taşırım ben onu olmadı iple çekerim :D Ama helal olsun geziyor adam takdir ettim . Tanışıcam biara :)

benım salcanoyla 680km gıtmıslıgım 740 km gelmıslıgım var ercan.cinli dıyenler ıcın soyluyorum ya bı tık dese ya.

Ya arkadaşlar ramazan bayramında arkadaşlarla artvine gitmeyi planlıyoruz ama 125 cc onca yolu o sıcakta yermi bilemiyorum . SOnuçta uzunca bir kısmı otoban ve 90 -120 arası . Bu süratte uzun zaman gitmek 125 cc motorun yiceği nanemi dersiniz? Üstadlar deneyimliler bi fikir ederse sevinirim :)
su soğutmalıysa kontak kapamadan gidersin :D

::unsure:: çin malı biraz şans işi çin malının çok iyiside var çok kötüsüde çinliye bi malı 5 tl ye yap diyosun yapıyo aynısına 500tl veriyosun onuda yapıyo ben çini desteklemek veya kötülemek için söylemiyorum türkiyedeki çin malı motor olsun bir makine olsun ne olursa olsun bizimkilerin kar etme amacından dolayı kötü oluyo o insanlarında günahını almamak gerekiyo :):)

bende gidecem bi yerelere ama süpriz :D

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:12 ----------

güzel heyecanlı bi gece olacakk:pl:

:))) abi ne diyim cefakar motormuş seninki ;) Peki kaç kmde bi durdun mola verdin
ılk molayı 310.kmde vardım.bodruma gıderken bı benzın ıstasyonunda.10dk ıhtıyac molası su alımı ve bır bıkuvı hızlıca ıcılen 2 tek sıgara.2.molam 560km oldugundaydı.yıne soda ıcımı ve 2 tek sıgara.683 km bızım koyle bodrum arası sonuncu molamda bu.donus 2 gun sonra her 200 km de bır.fakat donus yolum bıraz daha uzamıstı.manısa akhısardan kırkagac yonune gırdım 8-10 km sonra selvılılı koyunu gecınce sagda bı et lpkantası var cengız duymasın ama oyle et pısırenı gormedım.oradan kırkagaca gırmeden gelembe uzerınden balıkesır susurluk kbey seklındeydı yolculuk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------

haktan kardesım bırazdan koftecı yusufa gıdıcem bı arkadasla.18=30 cıvarı.buyur gel dıcem ama susurluktakınde olacagımız ıcın bu bıraz zor gozukuyo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

ercan bu arada yola aksamustu 17 30 cıktım tarıh ıse 12 temmuzdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar