double-bubble ön cam kullanan var mı? comet direksiyonu taksam uzun yol ve şehir içi nasıl olur? direksiyon turu sanırım comet'e göre daha darmış. şehir içinde sıkıntı oluyor mu?
http://i.imgur.com/5YkEz.png
Resimdeki koruma takozlarından Türkiye' de bulabilir miyiz acaba ?
Videoda daha net görülüyor
http://www.youtube.com/watch?v=PYAeA_M6kbQ
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Kendim yazdım kendim buldum
http://www.ebay.com/itm/OEM-Frame-S...Parts_Accessories&hash=item25756e2ed8&vxp=mtr
200 dolar ve sanırım yine delme işlemi var çünkü setin içinde delmek için aparat var. 200 dolara değmez gibi
Selam dostlar,
Benim motor bu aralar çok yakıyor galiba, bi kaç ölçüm yapayım dedim 4 lt civarı çıktı. Bakıyorum cbr250 de adamlar 3 lt civarı yakıt tüketirken niçin bizim motorlar 4 lt civarı seyrediyor. Hani 3.5 lt olsa anlarım çift silindir derim ama en son bakım yapalı 2500km oldu belki bakım yapınca bir nebze azalır tüketim. Eski motorumu (tvs apache) arar oldum yakıt konusunda![]()
Selam dostlar,
Benim motor bu aralar çok yakıyor galiba, bi kaç ölçüm yapayım dedim 4 lt civarı çıktı. Bakıyorum cbr250 de adamlar 3 lt civarı yakıt tüketirken niçin bizim motorlar 4 lt civarı seyrediyor. Hani 3.5 lt olsa anlarım çift silindir derim ama en son bakım yapalı 2500km oldu belki bakım yapınca bir nebze azalır tüketim. Eski motorumu (tvs apache) arar oldum yakıt konusunda![]()
Valla bu cc de bu lafı demek bile beni güldürüyor ama aslan besleyen yemini düşünmez derler tvs dediğin bi commuter hyosung litrelik aletlerden arka lastik haricinde fiziksel olarak eksiği olmıyan bi alet çift silinidir v motor 4lt nedir 4.5lt bile yakıcaksın bilmiyorum nerde gördün ama cbr250r da öle 3 lt yakmıyor körü körüne 600km lik yolda benden 10tl az yakıyor farkımız bu aynı hızlarda sürünce sen sür bakalım cbr250r ı 140km hızda sabit 4lt ve üstü yakıyormu yakmıyormubenzinciye girince insan hakkatten apacheyi arıyor dimi:bende apacheyi verip aldım bunu. iyi bilirim o duyguyu
![]()
Valla bu cc de bu lafı demek bile beni güldürüyor ama aslan besleyen yemini düşünmez derler tvs dediğin bi commuter hyosung litrelik aletlerden arka lastik haricinde fiziksel olarak eksiği olmıyan bi alet çift silinidir v motor 4lt nedir 4.5lt bile yakıcaksın bilmiyorum nerde gördün ama cbr250r da öle 3 lt yakmıyor körü körüne 600km lik yolda benden 10tl az yakıyor farkımız bu aynı hızlarda sürünce sen sür bakalım cbr250r ı 140km hızda sabit 4lt ve üstü yakıyormu yakmıyormu2 arkadaşımda cbr 250r birindede ninja250r var ninjada 5-6litre yakıyor NOT:bende cbf150 verip bunu aldım ama hiç cbf150 aramadım çünkü sürüs hızım farklı
2. el alırken motor yağını gösteren camdan yağ kaçırmamasına dikkat etmen gerek. Terleme var mı motorda ona bakman gerek. 2008 enjeksiyonlular bazen sorun çıkarabiliyor imkanın varsa 2008 üzeri alaslında banada öyle geliyor sonuçta beklentiyi büyük tutup ergen işi kullanıcak birisi değilim tabiki.. o yüzden alıp hemen satmıcağımı güzel zamanlar sonrası keyfe keder geçiceğimi sanıyorum 600 lüğe .. nasip olur makine bakımlarını aksatmadan yaptırıp adam gibi kullanıp bana sıkıntı çıkarmazsa en az 10bin satmam.. hayırlısı bakalım inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
he ayrıca bu motorun sıfırı ne kadar kimisi 9700 tl diyor kimisi 10bin kusur .. 2011 satılmamış veya 2012 satılmamış olmasımı fark ediyor fiyatta..
peki sizden ricam sıfır alırken veya ikinci el alırken dikkat etmem gereken neler söylermisiniz..? sıfır alabilirim ama az km ikinci el dahamı mantıklı ayrıca gerekli ekipmanım var
Benim takip ettiğim temiz tüm gt250r ilanları düzgün fiyat yazılınca satılıyor. Şuanda kış piyasasında 2012 ler 7500 civarı, 2011ler 7250 civarına gidiyor. Adamlar 2006 2007 modellere 6500 yazınca satamıyorlar doğal olarak.