Gazze Kimin Ayıbı!

öncelikle ezberlenmiş bilgileri bir kenara bırakalım. filistinliler bugün bizim sattığımızdan daha fazla toprak satmadılar
dahasi bu toprak satın alma işlemi rotschildin aracılarıyla oldu
yani ingilizlere satıldı bir anlamda
bu dönemde filistinin ingiliz sömürgesi olduğunu unutmayın
israil bugün sahip olduğu toprakların %1ini ile satın almadi
kalani başlarda yahudi terör örgütlerinin çabalari ve ingiliz ordusunun himayesiyle gelişti
aramiza sokulan nifaklar ise bambaska bir konudur
dahasi ne dedelerimizin kurtuluş savaşı bizm meziyetimiz ne filistinlilerin dedelerinin hataları bu gunkü mazlumların suçu değildir
amaan onlar da toprak satmasalarmış mantığı çok yanlıştır
mobildeyim…devam ederiz
tiger :) yaser arafatın avradı kimin koynunda acaba şu an.Ona kalan milyoncuklar kimin acaba ? Arafatın şahsi serveti niye bu kadar coktu ? ayıp değilmi milleti orda kırılırken bu adamın servetinede bak sen.Ne üzülelim ki.Süha arafat çoktaaaan unuttu filistinide paraları catırrrr catırrr yiyor.Gel sen bize israili anlat,şöyle yapmış böyle yapmış de..

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Ben kesinlikle seninle polemiğe girmem şu yazın üzerine , yazdım yazdım sildim birbirimizi kırarız en iyisi susayim.Görüşüne saygı duyuyorum :) Tamam arkadaş onlar senin kardeşin değil seni ilgilendirmez.Bu sözünün üzerinede bana söz söylemek düşmez.

Tamamiyle aynı fikirdeyim...

Ben kesinlikle seninle polemiğe girmem şu yazın üzerine , birbirimizi kırarız.Görüşüne saygı duyuyorum :) Tamam arkadaş onlar senin kardeşin değil seni ilgilendirmez.Bu sözünün üzerinede bana söz söylemek düşmez.
teşekkür ederim,güzel anlayışın için.Her kim Türkiyeye silah cektiyse onunla kardeşlik,arkadaşlık yapamam ben.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------

Tamamiyle aynı fikirdeyim...
kendin söyleyemiyormusun bunu ? .At gözlüğüm yok kardeşim.Sende çıkar onuda etrafına bir bak.Yandaş bulunca laf söylemekle olmuyor.

teşekkür ederim,güzel anlayışın için.Her kim Türkiyeye silah cektiyse onunla kardeşlik,arkadaşlık yapamam ben.
Peki sen benim kadar anlayışlımısın ? Hala iğneleyici cevap veriyorsun , ama polemiğe girmeyecem başta söyledim :)

Arkadaş yandaş falan bulmadı , birbirimizi tanımayız.
Neden cevap vermedi biliyormusun ; çünkü gerçekten kitlendi..Kitlendi derken verecek cevap yok anlamında değil , sen fikirlerimizi baştan reddediyorsun at gözlüğü ile asıl sen bakıyorsun.Şimdi buraya 1 sayfa cevap yazarım ama sen gene anlamıcaksın.O yüzden cevap bile vermek istemedi arkadaş.Şimdi anladınmı:)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
kendin söyleyemiyormusun bunu ? .At gözlüğüm yok kardeşim.Sende çıkar onuda etrafına bir bak.Yandaş bulunca laf söylemekle olmuyor.

Şöyle konunun başlarına doğru bir git bakalım, ilk yazmaya başladığın yere.. Sana bir kere söyledim ve bakış açını yorumlarını gördüm, bir daha da yazmadım, senin ne olduğunu anladığım için yazmadım, ne anlayışta olduğunu anladığımdan yazmadım. Seninle polemiğe girmek bana düşmez, ancak Allaha havale edilirsin...

Şöyle konunun başlarına doğru bir git bakalım, ilk yazmaya başladığın yere.. Sana bir kere söyledim ve bakış açını yorumlarını gördüm, bir daha da yazmadım, senin ne olduğunu anladığım için yazmadım, ne anlayışta olduğunu anladığımdan yazmadım. Seninle polemiğe girmek bana düşmez, ancak Allaha havale edilirsin...
Neymişim ben söylede bilelim zan altında bırakma beni :) anlayışım neymiş benim.Sen at gözlüğü ile bakıyorsun bakış açın tek nokta,e bizde o gözlükten yok bakış açısı haliyle genişliyor.Allaha havale et.Havale etmek ücretsiz nasıl olsa ondan böyle kolay söylüyorsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------

Peki sen benim kadar anlayışlımısın ? Hala iğneleyici cevap veriyorsun , ama polemiğe girmeyecem başta söyledim :)

Arkadaş yandaş falan bulmadı , birbirimizi tanımayız.
Neden cevap vermedi biliyormusun ; çünkü gerçekten kitlendi..Kitlendi derken verecek cevap yok anlamında değil , sen fikirlerimizi baştan reddediyorsun at gözlüğü ile asıl sen bakıyorsun.Şimdi buraya 1 sayfa cevap yazarım ama sen gene anlamıcaksın.O yüzden cevap bile vermek istemedi arkadaş.Şimdi anladınmı:)
Yandaş bulmak birbirini tanımakla olmaz.Müslüman müslümanın kardeşidir fikrini RED ediyorum senin varlığını red ediyorum demedik.Seninlede kardeş değilim.Mesela sana bir şekilde maddi manevi zarar vermiş olduğumu farz et.Eline gecsem kimbilir neler yaparsın bana.Yav biz din kardeşiyiz bile demezsin :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
frantisec' Alıntı:
aser arafatın avradı kimin koynunda acaba şu an.Ona kalan milyoncuklar kimin acaba ?
tigermbz' Alıntı:
arafat sihirbaz değildi, israil ile arası iyiyidi, yoksa bu kadar yaşamazdı
demişiz ya

olayı birbirinden ayırmak gibi bir hata içerisindesiniz
bu gün arap coğrafyası ne durumdaysa biz de aynı durumda olabilirdik
bizim farkımız (atalarımızın) emperyal güçlere kafa tutup yenmemizdir
tabi halen hedef olduğumuz gerçeği değişmedi
savaşla olmayan şey yıllara yayılarak içten içe sağlanıyor
bunun yanında tüm coğrafyanın halkları biribirine kırdırılarak zayıflatılıyor
siz hala "onların dedeleri şöyle yaptı böyle yaptı" derdindesiniz
kaç defadır anlatmaya çalışıyoruz
biraz olsun resmin bütününü görmeye çalışın
tarihin kinini tutacaksanız aramıza nifakı sokmaya çalışanlara tutun
o zaman amerika ve israil 1 numaralı düşmanınız olarak belirecektir

suriyeyi bir başka hedef gösteriyorsunuz
suriye yıllar önce Türkiye ile yaptığı bir anlaşmayla güneyindeki israil tehlikesi nedeniyle kuzeydeki sınırların kontrolünü bizim askerimize terketmiş (miş li konuşuyorum, anlaşma metnini bulunca koyacam buraya)
eğer doğruysa sınırda olan her şey bizim suçumuzdur

peki kuzey ırak ne olacak?
gerçek terör uzmanlarımız asıl kaynağın kuzey ırak olduğunu bağıra bağıra söylüyorlar
onları hamisi olan çapulcu, bir parti kongresinde "Türkiye seninle gurur duyuyor" diye pohpohlanmıştı
ırak merkez yönetimi 100 bin kişilik ordusuyla üzerine yürüyünce ağlayarak abilerine koştu, devreye girdiler şimdi, bizi sokacak yılanı koruyacaz böyle giderse
araplardan dem vuruyorsunuz da bu gün büyük ihaneti kendi içimizde yaşıyoruz gibi

Moderatör
Neyse bayram yapabiliriz artık ateşkes sağlandı. Dün zafer kazanmış edasıyla sokaklara dökülmüştü müslüman kardeşlerimiz.
Dedeminde zamanında 2 bin dönüm tarlası varmış, satmayaymış iyiymiş.
Natodan patriot istemişiz, ama radarımız bile olmadığından radarlarıyla birlikte gelecekmiş.
İsrail olası bir saldırıya karşı vatandaşlarının hepsine posta yoluyla gaz maskesi dağıtmış, biz de belediye anons yapıyor sınır hattına çıkmayın aman haa diye. Poliste meraklı vatandaşlarımıza damlara çıkmayın anonsu geçiyordu en son.
İsrailliler kendi geliştirip imal ettikleri ve filistine atacakları füzelerin başında dua ederken, filistinli müslüman kardeşimiz kimbilir kimin geliştirdiği patlayıcıyla intihar eylemi düzenlemeden önce hangi duaları okuyordu hiç bir haber bültenine yansımadı.
Ölüm oruçları bitti, PKK yine saldırıya geçti, oysa ne güzel haberlerde izliyorduk sınır ötesine bordo bereliler girdi diye bir kaç gün öncesinde.
Filistin di Suriyeydi bombaydı mavi marmaraydı, radar dı derken, unutmadan söyliim Yalan Dünya artık pazartesileri yayınlanacakmış, Leyla ile Mecnuncular bu olaya çok üzülmüşler.

Valla gazze de yaşananlar kimin suçu bilemeyiz ki zira tüm dünya bu sorunun cevabını bilemiyor.. Para için toprak satanlar mı? ( Eğer cevap buysa yakında Güneydoğuanadolu denen bölgemiz İsrailin elinde demektir) Öldürmeyi dinlerini yüceltmek sanan Yahudiler mi? Herkese gaz veren Amerika mı? Araplarmı? Kürtlermi? Türkler mi? Kimin bilinmez ama şu an bir arapla israillinin arasında seçim yapamayacak kadar kinliyim her iki ırka.. Yesinler birbirlerini hiç umurumda değil.. Her kim ki vatanıma gözünü dikerse o zaman vatanım uğrunda ölmek boynumun borcu olsun.. Bana ne arap toprağından, israil toprağından..

Son olarak sormak isterim mavi marmarayı destekleyen arkadaşlara, 80 li yıllarda Bulgar öz be öz vatandaşını kırıyorken balkanda neredeydiniz? Bulgardaki müslüman değilmiydi? Saray Bosnaya gittin mi senden olanı korumaya? Afganda nerdeydin? Bana ne miammardan gazzeden.. Kurtulun şu körlükten.. TÜRK olduğunuzu unutmayın.. TÜRK olarak doğdun ama TÜRK kalmak senin elinde.. Bunu arapı koruyarak yapamazsın.. Önce vatanını koru!!!!

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
biz, mevzunun insanlık ile onun düşmanları arasında olduğunu anlatamadık hala

demişiz ya

olayı birbirinden ayırmak gibi bir hata içerisindesiniz
bu gün arap coğrafyası ne durumdaysa biz de aynı durumda olabilirdik
bizim farkımız (atalarımızın) emperyal güçlere kafa tutup yenmemizdir
tabi halen hedef olduğumuz gerçeği değişmedi
savaşla olmayan şey yıllara yayılarak içten içe sağlanıyor
bunun yanında tüm coğrafyanın halkları biribirine kırdırılarak zayıflatılıyor
siz hala "onların dedeleri şöyle yaptı böyle yaptı" derdindesiniz
kaç defadır anlatmaya çalışıyoruz
biraz olsun resmin bütününü görmeye çalışın
tarihin kinini tutacaksanız aramıza nifakı sokmaya çalışanlara tutun
o zaman amerika ve israil 1 numaralı düşmanınız olarak belirecektir

suriyeyi bir başka hedef gösteriyorsunuz
suriye yıllar önce Türkiye ile yaptığı bir anlaşmayla güneyindeki israil tehlikesi nedeniyle kuzeydeki sınırların kontrolünü bizim askerimize terketmiş (miş li konuşuyorum, anlaşma metnini bulunca koyacam buraya)
eğer doğruysa sınırda olan her şey bizim suçumuzdur

peki kuzey ırak ne olacak?
gerçek terör uzmanlarımız asıl kaynağın kuzey ırak olduğunu bağıra bağıra söylüyorlar
onları hamisi olan çapulcu, bir parti kongresinde "Türkiye seninle gurur duyuyor" diye pohpohlanmıştı
ırak merkez yönetimi 100 bin kişilik ordusuyla üzerine yürüyünce ağlayarak abilerine koştu, devreye girdiler şimdi, bizi sokacak yılanı koruyacaz böyle giderse
araplardan dem vuruyorsunuz da bu gün büyük ihaneti kendi içimizde yaşıyoruz gibi
Biz gerçek düşmanı fezada aramıyoruz tiger.Düşman gözümüzün önünde.Gerçekçi dış politika üretmediğimiz için,Yada pısırık kukla olmaya yatkın,yöneticiler başa geldiği için bölge kaos içinde.K.ırakta Türkiye Talabaniye otur ulan yerinde dese oturmayacakmıydı amerika gibi bir ağabeyine rağmen.Kim şımartı o şişko domuzu ? T.özallar,tansular,mesutlar,süleymanlar. Irakla ,iran kaç sene birbirlerine bomba salladılar ne oldu ikiside kofti bir güç orda.İran özellikle kendini caydırıcı bir güç gibi gösterme peşinde,ama değil.Adamlar denizler ötesinde amerikayı tehdit ediyor güya,sınırlarımız var Türkiye ye de arada hırlasada Fiili bir olaya kalkışırsa Türkiyenin Şaka kaldırmaz bir güç olduğunda biliyor.Bunu israilde çok iyi biliyor.Orta doğu cadı kazanı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------

Valla gazze de yaşananlar kimin suçu bilemeyiz ki zira tüm dünya bu sorunun cevabını bilemiyor.. Para için toprak satanlar mı? ( Eğer cevap buysa yakında Güneydoğuanadolu denen bölgemiz İsrailin elinde demektir) Öldürmeyi dinlerini yüceltmek sanan Yahudiler mi? Herkese gaz veren Amerika mı? Araplarmı? Kürtlermi? Türkler mi? Kimin bilinmez ama şu an bir arapla israillinin arasında seçim yapamayacak kadar kinliyim her iki ırka.. Yesinler birbirlerini hiç umurumda değil.. Her kim ki vatanıma gözünü dikerse o zaman vatanım uğrunda ölmek boynumun borcu olsun.. Bana ne arap toprağından, israil toprağından..

Son olarak sormak isterim mavi marmarayı destekleyen arkadaşlara, 80 li yıllarda Bulgar öz be öz vatandaşını kırıyorken balkanda neredeydiniz? Bulgardaki müslüman değilmiydi? Saray Bosnaya gittin mi senden olanı korumaya? Afganda nerdeydin? Bana ne miammardan gazzeden.. Kurtulun şu körlükten.. TÜRK olduğunuzu unutmayın.. TÜRK olarak doğdun ama TÜRK kalmak senin elinde.. Bunu arapı koruyarak yapamazsın.. Önce vatanını koru!!!!
Onlar 80 lerde 90 larda dallas dizisine dalmışlardı o söylediklerini kaçırmışlar.Ceyarı sor kime madik atmış hepsini bilirler...işin özünü söyledin vatanımızı korumak.Ama birşeyi Söylemeden gecemeyeceğim savaş zamanında adriyatıkte bulunan gemimizden 5 cuval yiyeceği arnavutluğa gecerek ordaki insanlara vermiştik.O yemeği yiyen mavi gözlü çocuğu unutamam birde kızını bize vermeye calışan babayı...

emperyal güçler derken falan da filan da kendi devletinizinde sürekli başka ülkelerin içişleribne müdahil olmasını da bir düşünün derim. içerde 34 insanı bombalayıp üstünü kapatacaksın sonra filistinde ölen çocuklara ağlayacaksın.

bu ülkede bir sürü çocuk öldü hiçbiri için sokağa çıkmadınız da iş gazzede olunca bu haykırmanız neden onu anlamıyorum işte...

(yanlış anlaşılmasın dünyada siyah beyaz terörist asker kimsenin ölmesini istemiyoruz ama bazı şeyleri sorgulayın be artık)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar