Merhaba arkadaşlar

.
Merhaba kardeşim hoşgeldin. Honda mı xtreme deseydin honda derdim. Ama lifan yerine mondial diyebilirim.
dik yokuşu çıkar. Ben 75 kg. arkadaşım 80 kg rampa çıktık. Banamısın demedi. Ben 75 kg kardeşim 100 kg şehir içinde 80-90 km hızla gittiğim oldu. motorda sıkıntı yok.
Motorun sesinden zamanla anlarsın. Zaten rodaj da iken efendi efendi kullanacaksın. Ondan sonra bassanda sorun yok. 2. vitesi çok bastım. yok 5. vites yerine hep 3. vites ile gittim.
Sorun yok. km 16 krş yakar. 1.2. vites saatlerce gitmediğin sürece 16 krş. Test edildi. Onaylandı. Bu motorun tasarruf modu yok. hep 16 krş yakıyor. senin için geçiş motoru olur.
Ucuzdur. Başlangıç ve parçalamak için ideal motordur. işi kaptıktan sonra daha iyi bir motor alabilirsin. Belkide sana fazla bile gelir. Denemeden bilemezsin.
Bayağıdır girmedim, kaza yaptım. .
Geçmiş olsun kardeşim. sende bir şey var mı ? Allah beterinden saklasın.
Fazla masraf çıkmamış. Gidonu ve sağ depo plastiğini değiştir gerisini sonra da yaptırırsın. O kadar önemli değil.
Ben 3 mt den motoru kendimi de 5 mt kadar fırlattım. Sırt üstü yapıştım. Motorda bir tek arka çanta vardı o kırılmıştı. Geriye hiç bir şey olmadı. Motor düzgün düştü. bende

Cross motor bu, motoru kurtarmaya hiç bir zaman çalışmayın. tepe yerlerde hemen yan yatırın. yok kırılır yok yamulur kurtarmaya çalışmayın. Atın gitsin. size zarar gelmesin :cat:
Amerika - Dakota dan sipariş ettiğim mohawk sonunda geldi. Cross kaskıma yarım yaptım. ilk resimdeki gibi tam yapmak isterdim.
Ancak tam ortada vida vardı. vidayı da sökmek istemedim. Racing kaskıma sizce hangisini yapmalıyım. Can sıkıntısı insanı böyle salakça şeyler yapmaya zorluyor işte :queen:

Buda en son yapıştırılmış hali, mahallenin horozu olduk
Şimdi gelelim anketlere sizce hangisi- Cross gibi yarım mı ? sağdaki gibi mi ?
Şeytan şeklinde mi olsa, buda güzel durdu.

l:
yoksa boynuz mu yapmalıyım. ?