James Bond'un İstanbul'da kullandığı motor £100,000'un üstünde satılacak

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
İstanbul'da çekilen James Bond serisinin son filmi Skyfall'da Bond'un kullandığı Honda'nın CRF250R model motosiklet Ebay açık artırma sitesi üzerinden £100,000'un üstünde satılacak. BBC her sene Children In Needs adı altında kurulan yardım derneği ile yardıma muhtaç çocuklar için para topluyor. Bu senede James Bond 'un kullandığı motosikletleti satarak çocuklara yardım edebilmek için para toplayacak. 22 Kasım tarihinde sonlanacak açık arttırmaya şu ana kadar 68 teklif verilmiş durumda, motora verilen en yüksek teklif ise £101,400.

Ekli dosyalar

• bondmotosikleti.jpg
    bondmotosikleti.jpg
    31.4 KB · Görüntüleme: 11,910
Kaskı nerde bu adamın? Diğer ekipmanların da hiçbiri yok. Kötü örnek gençlere. :) Motor hoş ama.

Şimdi laf edicem taşlanıcam :mrgreen: o motoru ve sette kullanılan bütün araçları hediye parasına sattılar zaten adanada. Nerden biliyosun olum sen dicekler bide bütün prodüksiyon aşamalarında ben ve arkadaşlarımda vardık, set çalışanıydık :mrgreen:

Şimdi laf edicem taşlanıcam :mrgreen: o motoru ve sette kullanılan bütün araçları hediye parasına sattılar zaten adanada. Nerden biliyosun olum sen dicekler bide bütün prodüksiyon aşamalarında ben ve arkadaşlarımda vardık, set çalışanıydık :mrgreen:

Ben de onu dusunurum hep, ayni motor oldugunu kim nereden bilecek diye... :)

işin içinde yardım varsa olur da, diğer türlü almak çok aptalca olurdu zaten...

F54

o motor 100 bin euro ediyorsa başka bişey demiyom:pr:

YArdım amaçlı güzel bir etkinlik ama bir arkadas o motorların alayı satılmış olduğunu söyledi fakat maksat yardım olduğu için pek önemli değil sanırım...

bond serisini genelde sevmişimdir. daniel craig da başarılı bir oyuncu fakat istanbulu bu kadar iğrenç tanıtan başka bi film var mı bilmiyorum. hele yunusların bindiği motorları gördünüz mü? 90 model cross motorlara biniyorlar. arabalar zaten felaket birde tren tahta oturaklı 70lerin treni..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar