Niye kapatılsın ki?....
Gayet te mantıklı bir konu....
Son zamanlardaki moderatörlere döşenme işini de hobi edindin...
Adamın sitesi var yönetimine karışırsın...
Adamın parası var alacağı arabasına karışırsın....
Muhalefetliği görevmi edindin ne ?....
Siz nasıl görüş bildirme hakkını kendinizde görüyorsanız bende bildiriyorum.
Moderatörlere özelden yazıyorum,belirli konularda açtığım başlıklara karşı tutumlarına eleştirimi de yazıyorum.
Sağolsunlar "döşenme" gibi nahoş ifadelerle yaklaşmıyorlar.
Ve yazdığım mesajlara bakarsanız kesinlikle araba almaya çalışan üyenin tercihine karışmadığımı anlarsınız.
Son mesajında imalı bulduğum cümlelerine cevaben yazdım ve kapanmıştır bu konu.
Ben veya başka bir üye yazdı diye hiçbir moderatör konu kapatmaz,kapatması da doğru değil zaten.
Sizin mantığınıza uyan mesajlara tahammülünüz varken uymayan mesajlara "döşenmeniz" gayet doğalsa o sizin ayıbınız.
@gorkemuls insanların ruh halleriyle ilgili kanaatlerinizi dillendirirken daha dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.Konu sahibi bile sizin gibi "eziklik" çıkarımlarında bulunmazken bu coşku ne demek oluyor?
Arkadaşlar moderatörlere yönelik bir hakaretimin olmadığını kendileri de farkındalar.Ki inanın bana yazmam gereken durumlar olduğunda özelden kendilerine gayet net ve sitemkar yazıyorum.Burada kim olursa olsun kişilik haklarına yönelik özellikle de psikolojik yönden çıkarımlarda bulunmak saygısızca olur.Evet yaklaşım tarzlarımızı eleştirebiliriz ama yöntemimize dikkat ederek.Evet biliyorum,ben yazdım diye birşey değiştirecek haliniz yok.Biraz önce belirttim yine belirtiyorum; konuyu açan abimize veya bana cevap yazan arkadaşları ezme amaçlı herhangi bir mesajım yoktur.Konuyu esprili bir dille eleştiren yeni bir başlık açmıştım,sağolsun moderatör arkadaş hemen müdahale edip geri dönüşüm kutusu denen yere yolladı,bu başlık burada kaldı ve o başlığa ithafen MotorKafa'nın mesajına yorum yazdım,konuyu takip eden birkaç arkadaş bu durumun farkında olduğu için sizin gibi sert yaklaşmadı belki de.Benim derdim bu başlığın buradan silinmesi değil,bu forumun üyelerinin tarzı dışında bir konunun rahatsız ediciliğine yöneliktir bunu gayet net olarak bilmenizi isterim.Sizlerin cümlelerinden dolayı bu konuda açıklama yapma gereği duydum.
Açık ve net tekrar yazıyorum; başta moderatörler olmak üzere bu sitedeki arkadaşlara saygım her zaman var,bu insan ilişkisinin gereği.Ve saygı duyduğum için hangi konu olursa olsun açıklama yapmaktan çekinmem.Ama eleştirme veya sevmeme hakkım bana aittir ve bunu da belirtmekten çekinmem.Farkındaysanız hiçbir mesajımda şahsı rencide edici ifadelerim olmaz,olamazda.Bu benim yetiştirildiğim kültüre,ahlaka ters.
Uzun yazıp gözünüzü yorduysam affola.
Selam ediyorum ve bu konu başlığı altında farklı bir görüntü olmaması adına özelden yazmanızı diliyorum.Karar sizindir.
Hayırlı geceler.