GTA 4 ile ilgili herşey!

Hiç mi işin yoktu diyeceksiniz, evet hiç işim yoktu ve bunlarla uğraştım :thumleft: GTA ve serileri ile ilgili her konuya cevaplamaya çalışırım :queen:

tumblr_mdp5xigBWE1r65qjjo1_1280.jpg

tumblr_mdp5ztnHQ01r65qjjo1_500.jpg

tumblr_mdp61zRFjp1r65qjjo1_500.jpg

tumblr_mdp65okK2W1r65qjjo1_500.jpg

tumblr_mdp67dPH2r1r65qjjo1_1280.jpg

Ve son olarak özel yaptığım Ghostrider benzeri screenshot'ım
tumblr_mdbqdlejpg1r65qjjo1_1280.jpg

Keşke böyle bi garajın yarısını bile kurabilsem :)

İnanın motorun nasıl kullanılacağını öğrendiğimde beri motora binmedim, çok sıkıcı geliyor arabalar :D

Gta4 lost and damned kadar ruh sıkıcı bir oyun oynamadım. Oyunun bitirdiğimde resmen sevinç çığlıkları attım. Lanet olsun öyle oyuna. :pale:

Gta4 lost and damned kadar ruh sıkıcı bir oyun oynamadım. Oyunun bitirdiğimde resmen sevinç çığlıkları attım. Lanet olsun öyle oyuna. :pale:
Evet çok sıkıcı ama GTA4 Episodes from the Liberty City'yi aldıysanız bir de The Ballad of Gay Tony var o pakette :cherry: O oyun baya uzun diğerine göre.

Hocam oyun bittikten sonra RACE ve GANG WARS gerçekten görevlerden daha eğlenceli hele motorları keşfedebilirsen tam motorcu oyunu diyebilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

Hepsini bi araya toplayıp yaktım keşke onunda fotoğrafını çekseydim, ama bi ara yapıcam tekrar :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

Yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim, GTA serisi ile ilgili herşeyi sorabilirsiniz. :)

gecenlerde heves edip yukledim, eskilerini cok severdim. Neyse indirdim torrenti actim yukledim kurdum, hata verdi :pale: guncelleme ile yukleyip crack yaptim bu sefer hatayi bile vermeden oyunu acmamaya basladi. Bunla mi ugrascam dedim hevesim kacti ve sildim :p orjinali biraz ucuzlasin alirim :)

tcs

gta IV süper yok böyle bi oyun ya bu kadar mı gerçekçi olunur . Ama benim pc kaldırmaz büyük bi ihtimal .

gecenlerde heves edip yukledim, eskilerini cok severdim. Neyse indirdim torrenti actim yukledim kurdum, hata verdi :pale: guncelleme ile yukleyip crack yaptim bu sefer hatayi bile vermeden oyunu acmamaya basladi. Bunla mi ugrascam dedim hevesim kacti ve sildim :p orjinali biraz ucuzlasin alirim :)

Orjinali bu saatten sonra daha ucuzlamaz hocam sanmıyorum.Şurda 5'in çıkmasına 4-5 ay varken :santa: Ya indirdiğiniz oyunda sıkıntı vardır, ya da biyerde bi hata yapmışsınızdır. Çakması 20-25 lira gibi bi fiyattır. onlar daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Ayrıca forumlardan bakarak kurmanızı öneririm :) Ha bu arada alırken GTA 4:EFLC yi alıranız çok daha güzeldir farklı iki karakter ve fazladan motor,arabalarla daha eğlenceli bi oyun oluyor :)

Evet çok sıkıcı ama GTA4 Episodes from the Liberty City'yi aldıysanız bir de The Ballad of Gay Tony var o pakette :cherry: O oyun baya uzun diğerine göre.

Gay Tony çok şıkır şıkır ya. :mrgreen: Aralarında ki en güzeli belkide. Şimdide 5. oyununu bekliyoruz. :pl:

kusura bakma ama ağır işssizsin :) şaka bi yana motorsuzluk kötüdür. her motorcu bilir bunu en yakın zaman da isteklerinin yerine gelmesini umuyorum :)

Motosikleti
VFR1200X
gta nın ilk oyunundan beri oynuyorum :) korsan gta4 dvd almıştım ama bir türlü çalışmadı 3 kere sildim yükledim ve oyunu kendi bilgisayarımda oynayamadan soğudum. Bütün sorun rockstar games social clubdan eminim :salut:

gta nın ilk oyunundan beri oynuyorum :) korsan gta4 dvd almıştım ama bir türlü çalışmadı 3 kere sildim yükledim ve oyunu kendi bilgisayarımda oynayamadan soğudum. Bütün sorun rockstar games social clubdan eminim :salut:

Dostum keşke forumları araştırsaydın, Social club a hiç bulaşmadan offline oynayabiliyorsun, biraz uğraşırsın ama küçük bi crackle bu sorunu halledebiliyorsun. Bende ilk oyunundan beri hepsini oynadım ve defalarca bitirdim ve bu ''GTA 4 BİR HARİKA DOSTUM'' 5 ay sonra GTA5 e kavuşacağım için çok heyecanlı, mutluyum :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

kusura bakma ama ağır işssizsin :) şaka bi yana motorsuzluk kötüdür. her motorcu bilir bunu en yakın zaman da isteklerinin yerine gelmesini umuyorum :)

Doğru abi bu kadar motor çevremde kendi motorum yok ve motor kullanamıyorum bu beni delirticek :( işsizim gerçekten sıkıntı işte :D bu arada abi en kısa zamanda faceye dönmeni ve benimle motor muhabbeti yapmanı bekliyorum :D

faceye dönmem imkansız gibi birşey kardeşim :D ama telefon numaramı vereyim sana oradan muhabbet edebiliriz istersen ? :)

oyunu hesap makinesinde oynuyorsun galiba :mrgreen: gta 4deki favori motorum ducati çakması olan racing... cidden güzel gidiyor.

Gay Tony çok şıkır şıkır ya. :mrgreen: Aralarında ki en güzeli belkide. Şimdide 5. oyununu bekliyoruz. :pl:
o episode bana çok subliminal içeriyor gibi geldi ama güzel görevler vardı...

Bu arada yeni fotoğraflar ekliyeyim motorların daha yakından görüntüleri:

559329_3940503392820_1576510552_n.jpg

Hayabusa bu çift egzozlu oyunun en iyi kontrollü freni en iyi tutan motoru bu.

533771_3940518633201_233864460_n.jpg

Bunu ben Kawasaki Ninja'ya benzettim.

561612_3940506472897_1687257902_n.jpg

Bu da bence Hyosung'a benziyo ama alakası yok diyenlerde oldu. Yeni fotoğraflarıda kısa sürede koyarım. GTA'lı günler! :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar