GTA 4 ile ilgili herşey!

oyunu hesap makinesinde oynuyorsun galiba :mrgreen: gta 4deki favori motorum ducati çakması olan racing... cidden güzel gidiyor.

o episode bana çok subliminal içeriyor gibi geldi ama güzel görevler vardı...

Evet, gece klübündeki kızlarla oynaşılıyor. :mrgreen: Yusuf'un altın helikopterli bölümü çok zordu. :jocolor:

Yusuf diyince aklıma geldi.

http://www.youtube.com/watch?v=bcuAw77J8_Y

Evet, gece klübündeki kızlarla oynaşılıyor. :mrgreen: Yusuf'un altın helikopterli bölümü çok zordu. :jocolor:

Yusuf diyince aklıma geldi.

http://www.youtube.com/watch?v=bcuAw77J8_Y

bir de homos.leri himaye altına alınması gereken, sevimli bişeymiş gibi gösteriyor... bunu en çok ta gta4 te yumuşak bir tip vardı (adını hatırlamıyorum) nico ile onu koruyor kolluyorduk. o görevlerde hissetmiştim :)

arab money forever :) bir de yusuf'un babası ile olan diyalogları beni koparmıştı. gta, ingilizceyi anlayınca çok keyifli oluyor :mrgreen:

assassin's creed ben takıldım kaldım oynayan varsa sevinirim ilk oyun bölümün sdon görevi bi adam bize ok falan atıyor sonra kaçıyor yakalayıp öldürüyoruz. daha sonrada görev vermiyor. Deli olcam sıkıntıdan dilencileri öldüren seri katile döndüm.

assassin's creed ben takıldım kaldım oynayan varsa sevinirim ilk oyun bölümün sdon görevi bi adam bize ok falan atıyor sonra kaçıyor yakalayıp öldürüyoruz. daha sonrada görev vermiyor. Deli olcam sıkıntıdan dilencileri öldüren seri katile döndüm.

Assassin's Creed walkthrough diye aratırsanız bulabilirsiniz.

Çözümü vs var zaten ama yeni görev açılacak diyor açılmadı oyundamı sorun var yoksa bişeymi eksik anlamadım.

Motosikleti
VFR1200X
Güzel hareketler. Özellikle helikopterin üstünden atlaması çok hoş olmuş :)

[YT]__GkH5IKaqo[/YT]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar