maksadın üzüm yemek değilki
bu işin inciğini cinciğini mi kurcalayacan?
zilyetlik son kullanana aittir
bu gün bu filistindir
ondan önce de Osmanlı toprağı idi
eğer yahudiler bir hak iddia edeceklerse sıraya girmeli, biz daha yakınız
bu gün o toprakların sahibi olan ülke filistindir
israil de işgalci konumundadır
terörist faaliyetlerle kurulmuş ve terörist faaliyetlerle yavaş yavaş bir başka ülkenin insanlarını kırmaktadır
yaşanan savaş değil, terörizmdir
yaptığı işgali de insana yakışmayacak şekilde haince, zalimce yapmaktadır
müslümanlar aynı zalim politikayı yürütseydi bu gün dünyada pek yahudi kalmamıştı
o beğenmediğin filistinlinin yaşadığı zulmün yarısını yaşasan kendini kesersin
tamam doğru değil ama bizim tuzumuz kuruyken söylüyoruz bunları
demogoji yapmakla olmuyor bu işler
Ağzına sağlık , bazı kardeşlerimize inanamıyorum İsrail devletini bir ABD ile bir tutuyorlar.Bu adamlar yok olmayacaklarını bilse bırakın arap ülkelerini bütün dünyayı ortadan kaldırmaya çalışırlar.Kendinlerinden üstün devlet yok , kuruluşundan beri bir amacı var ve bunu gerçekleştirmek için hiçbirşeyden çekinmicekler, çocuk öldürmekten işkence etmekten , hapishanelerde ne yaptıkları meçhul orada yaşayan bilir bunları ancak.Biz sadece görünen tarafını biliyoruz görünmeyen ne katliamlar var.
Yazıktır günahtır şuanda ben laptoptan yazıyorum yemeğimi yiyorum keyif yapıyorum , çayımı içiyorum , elektriğim suyum var , sağlığım yerinde daha neler neler sayarım şuraya..
HERGÜN BOMBALANAN AÇIK HAVAHAPİSHANESİNDE YAŞAYAN HANGİ FİLİSTİNLİ BUNLARI YAPABİLİYOR?
Suriye sınırındaki savaş bile vatandaşları ne kadar tedirgin ediyor , elektriği suyu yicek ekmeği olduğu halde nasıl keyfini kaçırıyor insanların.
Hepimiz , aile sorunları parasal sorunlar , duygusal sorunlar, geleceğin planlanması gibi şeylerle uğraşıyoruz.
Hangimiz hayatta kalmak için uğraşıyor ? Bir tek ölüm pençesinde olanlar.
Onun dışında hangimiz "YAŞAMAK İÇİN UĞRAŞIYORUZ"
Ayıptır günahtır adamlar YAŞAMAK için uğraşıyor CANINI KURTARMAK İÇİN .. Yoksa yemekmiş paraymış diğer sorunlarmış bunlarla zaten uğraşıyorlar.Adamlar elektrik sudan geçmiş YAŞAMAYA çalışıyorlar anasını babasını kaybetmemeye çalışıyorlar saklanıyorlar.Oradaki halkı hiçmi düşünmüyorsunuz.
Bu dediğimi iyi düşünün adamlar "CANINI KURTARMAYA" çalışıyor başka hiçbirşey değil , peki biz nelerle uğraşıyoruz bunu kendinize sorun ?
Anamın babamın öleceği aklımın ucundan bile geçmezken bunlar her an her saniye bunu düşünüyor can korkusu can.
Yazıklar olsun İsrail'in politikasını destekleyenlere savunanlara.
Allah göstermesin imkan bulsa bunlar aramızdaki İsrail i destekleyenleri bile keser TC Vatandaşı değilmisin kardeşim bitmiştir.Bunlar sana bana acımaz.
Burada İsrail ve politikasını destekleyenlerde benim kardeşimdir vatandaşımdır fakat yazıklar olsun diyorum.Gelin hatanızdan dönün.Bu terörist devlete kesinlikle inanmayın.Bunlar hepimizin düşmanı , bırakın TC düşmanlığını , Hristiyanlarada diğer dinlerede düşman sadece Yahudilik sadece Yahudilik.
Uyanın , tarihe bakın İsrail hiçbir zaman değişmemiştir.