Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya bu ybr satilmiyor kafayi yiyecem 3 aydir satilik fiyat dusuyorum yok gene satilmiyor bayiye biraktim 1 haftayi gecti yine tik yok cin conu 3 gunde satmistim cbfi 1 haftada bu motor basima kaldi 3400 tlye verecem artik ilgilenen olursa durdugu yerde dahil devrilme yok 4100 kmde

antalya istanbul gibi bi yerde olsaydın 10 kere satmıştın bide kışın motor piyasası durgun oluyo ondandır inş satarsın da acelesi yoksa 3400 e verme bence :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi beyler ben 10.6 litre benzinle 430 km yol yapıyorum motor cbf 150 peki ybr 125 de aynı yavaş kullanışımla ne kadar yakarım?Bana en iyi yakıt sarfiyatı olan en sakin kullanıma sahip olan bir arkadaşımı yol gösterebilirmi?

bende 2006 modeli var bende şu 500 km gidenlere hayran kalıyorum nasıl bu kadar az yakabiliyorlar, ya arkadaşlar 50 kg yada rampa asagı kontak kapatıyorlar yada 2010-2012 ybrler cok az yakıyıyor bende geçenlerde denedim 10,5lt 430 km şimdi yedekte bi 10 km daha giderse gider
Benim ybr 2012 model şuan 5300 km de ve tüm yakıt ölçümlerimde 450 ila 490 km arasında yedeğe geçiyor ve öle 40- 50 de kullanmıyorum bir saat önce arkadaşla alabalık avından dönerken motorumun kadranlarını çektim sizle paylaşmak için ben 73 kiloyum arkadaş 75 kilo ve sırt çantalarımız oltalar kamışlar falan derken motorda 150 kilodan fazla yük oldu ben ortalama yaptığım hız motoru hiç zorlamadan aşağıdaki resimde göreceksiniz bu motor neden yaksın ki :)

len şu kırmızı kadar beğendiğim bi renk yok birgün sıfır motor alırsam kırmızı alırım:cat:
Abi senin gözlerin renklimi yahu :O nazar değdirdin heralde :):) ayda yılda bir arkadaşıma güvenip motoru vermiştim oda gitmiş kaza yapmış öndeki araç sinyal vermeden dönünce :S motor sağ tarafa yatınca koruma demiri yamulmuş. gidonun sağ tarafı içe dogru bükülmüş, bir surdum dengesi bayaa bozulmus bu nedir arkadaş ya hep aksilikler üst üste geliyor :O nerede düzelttirebilirim ki şimdi ben bunu ? servise mi götüreyim ? dengesi eskisi gibi olur mu ki ??

Benim ybr 2012 model şuan 5300 km de ve tüm yakıt ölçümlerimde 450 ila 490 km arasında yedeğe geçiyor ve öle 40- 50 de kullanmıyorum bir saat önce arkadaşla alabalık avından dönerken motorumun kadranlarını çektim sizle paylaşmak için ben 73 kiloyum arkadaş 75 kilo ve sırt çantalarımız oltalar kamışlar falan derken motorda 150 kilodan fazla yük oldu ben ortalama yaptığım hız motoru hiç zorlamadan aşağıdaki resimde göreceksiniz bu motor neden yaksın ki :)
[url]http://f1211.hizliresim.com/13/l/g1f5z.jpg[/url]
[url]http://f1211.hizliresim.com/13/l/g1fgt.jpg[/url]

ahmet adamın kanına giriyon ha cümleten 37 dişli takacaz yakında :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------

ilan yok ama versem iyi olacak

ilanı hemen ver bence hiç bekleme koy 3600 gibi 3700 gibi sat geç acilse :)

37 dişli olunca bayılma olmuyor galiba dimi aman kanıma girmeyin benimde şehir dışına mı çıkacam böle yeterli ama şu yeni kasalardan benimde bir tane alasım var mavi renklileri baya tatlı oluyor :queen:

F54

Abi senin gözlerin renklimi yahu :O nazar değdirdin heralde :):) ayda yılda bir arkadaşıma güvenip motoru vermiştim oda gitmiş kaza yapmış öndeki araç sinyal vermeden dönünce :S motor sağ tarafa yatınca koruma demiri yamulmuş. gidonun sağ tarafı içe dogru bükülmüş, bir surdum dengesi bayaa bozulmus bu nedir arkadaş ya hep aksilikler üst üste geliyor :O nerede düzelttirebilirim ki şimdi ben bunu ? servise mi götüreyim ? dengesi eskisi gibi olur mu ki ??
hayri kırmızının biraz uğursuz bi renk olduğu söylenir ben inanmam ama kırmızının başından bela eksik olmaz:pale:
o yüzden bana kırmızı motor aldırmıyorlar:salut:

yalniz kucuk bir ayrinti kici kirik kubalar bizim motorlardan daha guclu kagit uzerinde :)

ya devirsiz kullanıyorsun ya da motoru çok zorluyorsun,yoksa o kadar yakmaz ben şehir içinde bile full dolu depo ile 460 kmyi çok rahat gidiyordum
motoru zorlamamak için ne yapmak gerekır ınce ayrıntılar verebılırmısınız daha 2 aydır ybr 2010 model kullanıyorum zorlamıyayım motoru

Walla kardeşim kıçı kırık kubalarda bile 38 dişli ile fabrikadan çıkıyor biz yamahaya takmışız çokmu :) bu arada bu merette her yerde bulunmuyor ben motor tamircime iki haftada getirttebilmiştim

iyice kanıma giriyon ha ahmet sen kaça almıştın 38 dişliyi bir de kaç diş küçülttün zinciri son olarak ta garanti dışına çıkmıyo demi motor pek önemli değil de gene de bilelim :) fiyatı nedir bu meretin ?

F54

vites geçişleri de 6000 veya 7000 deviri fazla geçme ani gaz veripte çabuk hızlanmaya çalışma gazı yedire yedire ver ybr yi okşayarak sür onu üzme oda seni üzmez:cherry:

[url]http://f1211.hizliresim.com/13/l/g1f5z.jpg[/url]
[url]http://f1211.hizliresim.com/13/l/g1fgt.jpg[/url]

dişliler kaçlı kardeşim

mıhayri kırmızının biraz uğursuz bi renk olduğu söylenir ben inanmam ama kırmızının başından bela eksik olmaz:pale:
o yüzden bana kırmızı motor aldırmıyorlar:salut:
valla kendim hiç kaza yapmamıştım çizdirmedim bile 70000 km oldu :) ama bugüne nasipmiş neyse cana gelmesinde.. ama nasıl birşeydir anlayamadım gitti direksiyon yamuldu sanıyordum biraz daha inceledim sonra ön tekeri bacaklarımın arasına sıkıştırp direksiyondan biraz yana cevirdim rahat 2-3 cm döndü teker sonra tam ters tarafa cevirdim yine döndü :O sorun neresinde bir turlu anlayamadım :( yarın bi servise gideceğim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar