ben de lastikleri bir sibop değişikliği ile tubelesse çevirenlerdenim. nasıl böyle cahilce bir hareket yaptım çok kızıyorum şu anda kendime. allahtan acil şifalar diliyorum çok çok geçmiş olsun. allah beterinden saklasın. bu arada kazanın olduğu yer, araçların çok hızlı seyrettiği bir yer çoğu insan orada 100-120 km/h ile gider. şükürler olsun ki arkadan bir otobüs kamyon, servis arabası veya otomobil hızlı bir şekilde gelmiyormuş. gerçekten çok çok geçmilş olsun. ayaklarda bir yara oluştu mu? sanırım eldiven ve ayakkabı da yoktu, montu zaten çıkarmışsın sadece kask mı vardı?
Çok geçmiş olsun.
Tubeless veya iç lastikli olması fark etmez, lastik havasını 3-4 günde bir kontrol etmek gerekli. En kötü olasılıkla haftada bir kontrol ediyorum lastiklerimi, lastik havası 27'den 24'e düştüğünde sürerken hissediyorum aradaki farkı. Sürekli kontrol etmek gereken bir şey.
kardeşim tvs lastikleri ile alakası yok konunun. orjinali iç lastikli idi ben değiştirdim böyle oldu. değiştirme amacımda birden patlamasın diye idi :/tvs apache nin lastikleri kalitelimi yani anlayamadım