Tubeless (Dublex) lastiklere dikkat...kaza raporu.

Çok geçmiş olsun. Okurken içim acıdı ki fotoğrafı görünce daha bi fena oldum. Ucuz kurtulmuşsun. Umarım tez zamanda eski sağlığına kavuşursun.

Çok geçmiş olsun.

Tubeless veya iç lastikli olması fark etmez, lastik havasını 3-4 günde bir kontrol etmek gerekli. En kötü olasılıkla haftada bir kontrol ediyorum lastiklerimi, lastik havası 27'den 24'e düştüğünde sürerken hissediyorum aradaki farkı. Sürekli kontrol etmek gereken bir şey.

ben de lastikleri bir sibop değişikliği ile tubelesse çevirenlerdenim. nasıl böyle cahilce bir hareket yaptım çok kızıyorum şu anda kendime. allahtan acil şifalar diliyorum çok çok geçmiş olsun. allah beterinden saklasın. bu arada kazanın olduğu yer, araçların çok hızlı seyrettiği bir yer çoğu insan orada 100-120 km/h ile gider. şükürler olsun ki arkadan bir otobüs kamyon, servis arabası veya otomobil hızlı bir şekilde gelmiyormuş. gerçekten çok çok geçmilş olsun. ayaklarda bir yara oluştu mu? sanırım eldiven ve ayakkabı da yoktu, montu zaten çıkarmışsın sadece kask mı vardı?

bacaklarda ufak tefek yaralar vardı. yerde sürünmedim ben direk demirlere çarptım. ağır bir darbeydi. sadece kask vardı oda parçalandı. en azından görevini yerine getirdi.

Allah Acıl Şifalar Versin,
Çok talihsiz bir kaza seninkisi,
Olmayacak İş Değil tabiki fakat sağlıklı bir jant ile aslında olmaması gereken bir kaza...

Allah Acil Şifalar Versin...

Çok geçmiş olsun.

Tubeless veya iç lastikli olması fark etmez, lastik havasını 3-4 günde bir kontrol etmek gerekli. En kötü olasılıkla haftada bir kontrol ediyorum lastiklerimi, lastik havası 27'den 24'e düştüğünde sürerken hissediyorum aradaki farkı. Sürekli kontrol etmek gereken bir şey.

Çok doğru söylüyorsun kardeşim aynı olay amcamın başına geldi ön iç lastikli olmasına rağmen virajdan tam dönerken siboptan kesmiş iç

lastigi ve birden inince düşüyor Allah tan 25 km ile gidiyormuş önemli bir şey olmadı...Geçmiş olsun bu arada abi..

Cok gecmis olsun , en kisa zamanda sagliniza kavusmaniz dilegi ile . Allahtan kaskiniz kafanizdaymis . Saygilar

Ustam gerçekten kötü olmuş. Çok geçmiş olsun. Daha önce elim kırıldığı için senin durumu daha iyi anlıyorum. Benimki dirsekten kırılmıştı ama senin mevzu açıkçası daha ciddi. Biraz yaşantında engellere neden olabilir. İnşallah bir sorun kalmadan iyileşirsin.

abicim onunla geçmiş olsun allah beterinden saklasın bende ufak bir kaza geçirdim MONTUM ELDİVENİM KASKIM SIRT KORUMAM sayesinde hafif sıyrıklarla atlattım bir tek dizliğim yoktu dizim asfalta sürtünüp yandı acısını bilen bilir

Büyük geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış. Umarım artık iyisinizdir. Bilgilendirdiğiniz için de teşekkürler ...

değerli motorcu kardeşim cok gecmıs olsun allahtan acil sifalar dilerim Denizliden tum izmire selam

Tubeless neden iner diyerek arastirirken konuya denk geldim hem guncelleyelim onemli bir konuymus ic lastikliyi tubelessa cevirmek ki bende aynisini yaptim gecen hafta, jantlari degismedim ama sibop takti. Allahtan yolda giderken basimiza bir is gelmemis.. Dun aksam parkettim sorun yoktu ama bu sabah baktim janttan ayrilmis lastik, baya sambriyelli lastik gibi oyle duruyor su anda.

geçmiş olsun
tubelesse geçenlerden biriyim bu lastikler de en önemli konu havadir inik tubeless lastik yanlardan bir anda atar her hafta veya 2 haftada bir lastik havalarını kontrol etmek gerekir
unutmadan siboplari da çelik sibopa çevirmiştik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar