- Konu Yazar
Evet arkadaşlar 1 sene önce hyosung gt 650 almak için arayış içindeyken sebebini tam bilmediğim bir nedenle büyük cc motosiklet yerine 2. el tvs apache aldım. 1 sene kullandıktan sonra ön lastik patlayınca yaptırmak yerine tubelles taktırdım. taktırırken servis (kendisi yiğenim olur) bu lastiklerin havası az iken kesinlikle sürmemem gerektiğini söyledi. o gün bindim bir ve bir sorun olacağını gösteren hiçbir belirti yoktu. ertesi gün sabahtan izmir çiğli den ege üni. hastanesine gittim. kendim itp hastası olduğumdan dalak ameliyatı için gün aldım. saat 14 civarı hastaneden çıkıp çiğliye doğru yol aldım. yolda giderken terlediğimden montumu çıkarıp çantaya koydum. izmirli olan arkadaşlar bilirler altınyoldan çiğli tarafına giderken turan durağı civarlarında orta şeride geçtim. ileride hafif sağa viraj var askeriye sınırlarını geçtikten sonra. tam orada 100 ile giderken ön lastik birden indi. ne olduğunu anlamakta güçlük çektim çünki o anda sadece motosikleti kontrol etmeye çalışıyordum. 50 mt gitmeden viraj olduğu için kontrol dışı sol şeride ordanda orta refüje çarptım. çarpma anını hatırlamıyorum ama bilincimi kaybetmedim. yerde gözümü açtığımda ilk gördüğüm şey sağ bileğiminin yarılıp kemiklerin ordan dışarı çıktığı idi. ambulans 5 dkk da geldi ve karşıyaka devlet hastanesine götürdüler. sonuç : iç kanadan dolayı 5 gün yoğun bakım. iki elimde parçalı açık kırık olduğından 6 saat süren ve kalçamdanda kemik alınmak sureti ile yapılan bilek ameliyatları. şu an kazanın üzerinden 2 ay geçti. sol elimde hareket kısıltlığı var fizik tedavi görüyorum. sağ bileğim hala alçıda ve 2 ay daha alçıda kalacak.
arkadaşlar yaptığım incelemede ön jantın bir kenarında hafif bir ezik gördüm. lastiğin burdan atması muhtemeldi. hava basıp bekledik ve ertesi güm hava % 50 civarında inmişti. gerçektende o ezik yerden hava kaçırıyordu.
umarım sizlere bir faydası olur. dublex yaptırdığınız lastiklerin havasını muhakkak kontrol edin sürekli. ben yandım sizde yanmasın.
saalıcakla kalın.
arkadaşlar yaptığım incelemede ön jantın bir kenarında hafif bir ezik gördüm. lastiğin burdan atması muhtemeldi. hava basıp bekledik ve ertesi güm hava % 50 civarında inmişti. gerçektende o ezik yerden hava kaçırıyordu.
umarım sizlere bir faydası olur. dublex yaptırdığınız lastiklerin havasını muhakkak kontrol edin sürekli. ben yandım sizde yanmasın.
saalıcakla kalın.