Arkadaşlar uzun süre 2.el ilanlarını takip ettikten sonra gittim 0 CBR 250R aldım ve Cuma sabahı itibariyle kendilerine kavuşmuş bulunmaktayım. Henüz plaka işlemlerine başlayamadım. (Saygıdeğer Reisicumhurumuz Gül Beyefendinin ilimizi onurlandırması ve bu sebeple tüm Polis Teşkilatının sokaklara çıkmasıyla Trafik Tescil İşlemleri Pazartesi gününe kaldı. Ben de evimin etrafında sokak aralarında geziyorum. Şu an 8 Km. oldu, tam anlayamadık birbirimizin dilini ama ilk intiba çok iyi ikimiz için de:cat: İşte bunlar da kendilerinden naçizane pozlar
hayırlı olsun kardeşim,kazasız belasız bin inşallah..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------
Teşekkürler. Allah cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Bugün biraz bu arka freni denedim. Gayet iyi geldi bana, çok sıkıştırmama rağmen kilitlemedi, bana güvenli geldi açıkçası. Arka freni de kullanmaya devam edim bence ön frenle kullanınca iyi bir durma mesafesi oluyor.
benim arka lastik sabun gibi kayıyor,bi sorun olabilirmi acaba,motor bir yaşında ve lastiklerde iyi görünüyo.km henüz 7500 de.arka fren dokunmaya gelmiyo o kadar yani :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------
üstündekiler ırc marka orjinal lastikleri,sanırım lastikleri değiştiricem..