al olum esd..kasa çok daha güzel..motorun üstüne ıvır zıvır da doldurma ağırlık yapıyorsun
işaret yukarı doğru olursa yedektedir.arkadaşlar yedek depo aşağıya bakan kısım mı yukarı bakan kısım mıydı ve yağ değiştircem bu havalar için hangi yağı tavsiye edersiniz
Hadi hayırlısı kardeş Allah kolaylık versin şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim ehliyetini cebine kaskını kafana takıp ybr nle çıkarsın yola sonrada değmesinler keyfineherkeze iyi hafta sonları arkadaşlar az kaldı yarın ehliyet sınavına giriyorum kurs tahminen sınavdan sonra 1 hafta sonra elinde olur ehliyetin dedi kursa baskı yapıyorum bkaalım işlallah bi kaç gün içnerisinde ehliyetimi alırımda ybr nin tadına doya doya bakarım![]()
Hadi hayırlısı kardeş Allah kolaylık versin şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim ehliyetini cebine kaskını kafana takıp ybr nle çıkarsın yola sonrada değmesinler keyfine![]()
Sabırsızlığını anlayabiliyorumişşşallah sabırsızlıkla bekliyorum sona yaşlaştıkca sabrım kalmadı hayırlısı![]()
Sabırsızlığını anlayabiliyorumAllah kaza bela vermeden keyifli sürüşler dilerim. Bu arada trafik kurallarına dikkat
![]()
var..ama adı aklıma gelmiyorAtatürk oto sanayi sitesi Maslakta yamahanın yetkili serevisi varmıydı?
düz yolda 110,120 arası sabit olarak gidebilirsin..rampalarda eğime,motorun üstündeki yüke ve rüzgara göre hızın 80e ve 90a kadar düşebilirarkadaşlar ybr ile 100-110 km ile sabit gidilebiliyor mu?bayırlarda,yokuşlarda tıkanma oluyor mu hızı ne kadar düşüyor acaba?
var..ama adı aklıma gelmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
düz yolda 110,120 arası sabit olarak gidebilirsin..rampalarda eğime,motorun üstündeki yüke ve rüzgara göre hızın 80e ve 90a kadar düşebilir