Benzin koydunuz da nasıl çalışmadı?? Bence sorun sizden kaynaklanıyor. Yedek depoya güven olmuyor ancak benzin bitmişse bitmiştir...çinlilerin suçu ne

Ben 4 defa yolda kaldım, hepsinde de kendime kızdım. Ve hepsinde de yedek depo işime yaramadı, çünkü çok çok az var yedek depoda.
Yedek deponun amaci benzin gostergesi olmayanlarda yolda kalmamaniz dolayisi ile dunyanin hic bir yerinde yedek depo calismadigi icin yolda kalmak kullanici hatasi degildir. Orada olmasinin bir amaci var zira. Yine bir makine ayni basit hatadan 4 kez yolda birakiyorsa benim gozumde o makine kusurludur. Kaldi ki kanun gozunde de kusurludur hukuki olarak hakkinizi arayabilirsiniz.
Gelelim benim sorunuma 2012 model 950 km de bir motor beni bu denli basit bir sekilde yolda birakiyorsa bu onun sucudur. Ayrica benzin bittigi icin yolda kalmadim zira depoda benzin varmis sonra kontrol ettik yetmedi iki litre de ben koydum.
Simdi yetkili servisin raporuna gelirsek
Soru : motorun nesi varmis?
Cevap: karburatorde pislik varmis hava filtresi kirliymis yakit filtresi kirliymis buji degismis , benzin hortumu degismis gaz kelebegi temizlenmis ...
Yani demek istedikleri biz sorunu bulamadik motoru soktuk her seyi temizledik taktik
Soru : ucret ?
Cevap : 250 tl !!!!
Daha 4 aylik 950 km de 450 km once tarafimdan bakima sokulan yagmur yaginca evin icine alinan ve sadece cevreyolunda temiz kosullarda kullanilan bu motorda nedeni belirsiz sorun icin 250 tl
300 tl ye dizel arabamin triger setini degistirdiler orjinal set
Ayrica bu cross motor degil mi arazi icin yapilmis yani tozda toprakta gitsin diye
Bir onceki bakim 450 km once.
Honda cbr 4000 km de bakima giriyor ve yetkili servis 80 tl ucret aliyor.
Kimse bana çin mallarini savunmasin saygilarimla . Motorumu satiyorum cok temizdir isteyen alabilir ben ve çin motorlarinin hikayesi bitmistir hepinize kazasiz belasiz gunler dilerim.
Motoru satarken ben kefilim diyen kuba yetkili saticisina da sukranlarimi sunarim ( ben bir kez kazik yerim)