TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

ramço nasılsın ,yukarıda tesadüfen okudum... sana adam kızını vermemiş boş ver denizlide kızmı yok askerliğin bitince at motora kaçır getir. düğün masrafında olmaz.üstelik babanıda masraftan kurtarırsın ,inşallah bir an önce bitirip sağ salim dönersin asker arkadaşlarına burdan selamlar..... allah memlekette kimseyi ramçosuz bırakmasın

abim sağol nasılsın iyimisin.. abi bana kızını vermedi ama ben kaçırdım..6 yaşında bir tanede oğlum var....

sedat dostum geçiyor yavaş yavaş...

vay bee harbiden de ama haa düşünsenize denizle çalışan motor sınırsız yakıt :pl:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
hadi geçmiş olsun, hayırlı olsun Ramço ::alkiis::

Hayırlı olsun. Hoşgeldin..
Biz efsane geri döndü diye topic bekliyorduk ama :)

ne zaman gitti de geldi...internet tabur komutanlığında yapıysa askerliği bilemem..:)

gittim geldim.. gerçi bot giymeden silah tutmadan nöbet yerine gitmeden koğuşta yatmadan sivil askerlik yapmak herkese nasip olmaz ama bende beyin yordum.... hesap kitap yaptım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:49 ----------

Valla bu söze bakılırsa ordunun bilişim merkezinde falan yaptı sanırım. 7/24 net başında olduğundan mütevellit :mrgreen:

sayılır:cherry::cherry:

yaş 27 bitti 28 e geldi... ama benim gönlüm 16-17...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
gittim geldim.. gerçi bot giymeden silah tutmadan nöbet yerine gitmeden koğuşta yatmadan sivil askerlik yapmak herkese nasip olmaz ama bende beyin yordum.... hesap kitap yaptım...

sayılır:cherry::cherry:

yaş 27 bitti 28 e geldi... ama benim gönlüm 16-17...

Bu da hoşgeldin hediyesi olsun :queen:

3712364469_2ed24b8fa5_z.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar