Zaten egzostlarin boylari da farkli,dolayisiyla sirayla tikadiginda farkli ses cikartmasi gayet dogaldir
Selamlar CanHerkese Selam
Çok okuyamıyorum ama takipteyim)
Yeni çıkan hondalar hakkında ne düşünüyorsunuz ben cb500x beğendim yakıt ve beygir,tork değerlerini bulamadım.
Herkese Selam
Çok okuyamıyorum ama takipteyim)
Yeni çıkan hondalar hakkında ne düşünüyorsunuz ben cb500x beğendim yakıt ve beygir,tork değerlerini bulamadım.
Selamlar Can
Bende düşünüyorum Honda'yı ama bakalım kısmet,cb500x güzel gibi ama tam olarak detayli bilgi yok,fiyatı beliryelecek onun cazipliğini,Nc700x daha önde gibi.Belli olmaz birimiz alır sonra motoru görmeye bahane edip görüşürüz![]()
Henüz piyasaya çıkmadı, Nisan 2013 gibi çıkması bekleniyor ama Türkiye'ye geleceği bile belli değil bildiğim kadarıyla. Teknik olarak da, 47 HP güce ve 40 nm torka sahip. Nc700X'in 500cc kopyası.
arkadaşlar 1999 model,140.000 km de,klima,çift hava yastığı,sunroof ve lpg li twingo buldum mersin'den..10.000 tl ye anlaştık gibi...yarın netleşecek..umarım hayırlısı olur,haber vereyim dedim..
yok onur onlar değil...ilan şuan pasif durumda..ama hala alt taraftan belki görebilirsiniz..http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...konforlu-69806447/pasif-ilan/#classifiedTitle
temiz bir görünümü var..
ama bu olmazsa ankaradan araç denk gelirse yardımına ihtiyacım olabilir onur.çok teşekkürler ilgin için dostum..
LPG ne için? Yemek mi pişireceksiniz arabada? :bounce: :flower:
tabiki de..buralara gelirseniz karnınızı bir şekilde doyurmam lazım öyle değil mi?![]()
bi gün oralara da gelecemmm..tabiki de..buralara gelirseniz karnınızı bir şekilde doyurmam lazım öyle değil mi?![]()
ama o hazırdı bi kerem ben el yapımı lpg li yemek vaad ediyorum..yok kardeşim illa ki mangal diyorsan, lpg yi mangalın ateşini yakmak için kullanırız olma mı?![]()
Zaman uydrabilirsek neden olmasın..tamamdır,hemen ayarlamalar yapmaya başlayım..
tolga rıdvana takıl sen de hep birlikte gelin..çılgın motorcular olarak gelseniz ne kadar güzel olurdu yaw![]()