geçmiş olsun ramço
sallantı lastik yüzünden olsa bile üretim hatası olabilir.
bende değişicem metzeler M22 modeli değil mi seninkisi?
iyi diyen var kötü yol tutuşu diyen var. ıslak yolda nasıl ?
ve sen arkayı geniş yanak almışsın bende öyle düşünüyorum
biara niyetlendim almaya antalyada bulamadım, bi satıcıda 2012 kataloğunda yok dedi üretilmiyo olabilir dedi ama üretiliyomuş meğer. alırsam ebat olarak metzeler var, michelin in ybr cbf e göre olanı var.bende m22 modeli aldım üstadım mükemmel bir lastik. zaten motorun ilk orjinal lastiği ile kaza yaptım ufak capta ıslak zaminde kaydı motor hemen bu lastikleri aldım muhteşem hiç kaymıyo desem yalan olur ama ilk lastikler gibi buzda gider gibi değil zaten ama mükemmel ilk binişte zaten yeri vakumlar hissi veriyo susuz yerde kesinlikle kaymaz sulu yerdede az kayar ama durur. zaten lastikçinin dediği de şuydu kaymayan lastik dha üretilmedi. ben ön ve arkayı 240 tl ye taktırdım sonradan da balansa 20 tl verdim.
geçmiş olsun ramço
nüks etmiş yeniden .... tedaviye devam..
Merhaba.
Öncelikle geçen soruma cevaplarınız için teşekkür ederim. Motordan gelen sesi KAPRIN takozu sorunu olarak yorumlamıştık ancak basit bir zincir bolluğu sorunu olduğu ortaya çıktı.
Şimdiki sorum ise, kediler selemi mahvetmiş, bu parçayı yeniden yaptıran ya da değiştiren oldu mu? Ne kadar tutar sanayide yenilesem? İzmir için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Motorun 5000 bakımından sonra kitapçıkta 11.000 bakımı geliyor değil mi arada bir bakım yok? Kendim yaptım aradaki bakımları, 10000 gibi götürmeyi düşünüyorum problem çıkartabilirler mi?
çok ince malzeme birde arada parça olmadığı için dayanıksız oluyorbenimkide kırılmıştı düşme falan olmadığı halde..
evet öyle, belkide hafif olsun diye yapıldı. evet kralı apacheaynen öyle apachedeki tek tırt malzeme o demir. neyse tek sıkıntı o olsun. benim için commuterin kralı her zaman apachedir
bende biraz önce ön lastiğe balans yatırdım henüz denemedim ama inşallah düzelmiştir.janta 4 parça alüminyum taktı bendede.kaç gram olduğunu bilmiyorum.lastiklerin yol tutuşuna diyecek yok süper.bu sallanma olayı kafamı kurcalamıştı.bir keresinde tümseğin birinden gece görmeden hızlı geçmiştim.acaba jantmı yamuldu dedim.bu konu çok canımı sıktı.inşallah düzelmiştir en kısa zamanda deneyip görürüm durumu.
aynen benimkide kırılmıştı kaynattırdım ama demir yamuk takılmadı bir dahaaynen öyle apachedeki tek tırt malzeme o demir. neyse tek sıkıntı o olsun. benim için commuterin kralı her zaman apachedir
iyi pazarlar herkese
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
biara niyetlendim almaya antalyada bulamadım, bi satıcıda 2012 kataloğunda yok dedi üretilmiyo olabilir dedi ama üretiliyomuş meğer. alırsam ebat olarak metzeler var, michelin in ybr cbf e göre olanı var.
alırsam bende arkayı 3.25 yerine 3.50 alayım diyorum yani orj 100 olan 110 olacak arka lastik
iyi olması sevindirici bazen kararsız kalıyorum sonuçta az para değilevet benimde arka 3.50 ve tubeeles yaptırdım yani iç lastiği çıkarttılar pek önermeselerde.. yaptırdım şimdi çok memnunum sadece haftada 1 kez havasına dikkat ediyorum. bu lastikleri almanı tavsiye ederim üstadım mükemmel ötesi.
bende lastik alıcam arkadaşlar..kim ne kullanıyor? ne kadar fark etti? dökülün bakalım:cherry: micheline çok para vermek istemiyorum, arkaya pirelli dura traction, öne de irc almak istiyorum ama hala tam karar veremedim
bendeki lastikler dediğin gibi arka pirelli ön irc, fakat ilk motorum olduğu için ve üzerinde gelen lastiklerle hiç kullanmadığım için kesin bişi söyleyemiyorum fakat henüz bir kayma vs yaşamadım virajlarda ya da ani frenlerde.
bu arada 1000 km yi devirdim
Dün kötü bir şekilde benzinim bitince aklıma şu soru geldi. Benzin vanasını ON konumunda tutmak mı daha mantıklı yoksa RESERVE konumunda mı? Ben RES konumunda unuttuğum için yedek depoda bitti (yedekte var sanıyordum). Yanlış anlamamışımdır umarım? ON konumunda sadece asıl depodan geliyor yakıt değil mi?
110 TL benzin ekledim ilk 1020 km gitti (benzini bitene kadar kullanmış oldum)
basitce hesaplarsam 10.7 TL 100km de yakmış motor, bu da 2.3 litre yapıyor