TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sallantı lastik yüzünden olsa bile üretim hatası olabilir.
bende değişicem metzeler M22 modeli değil mi seninkisi?
iyi diyen var kötü yol tutuşu diyen var. ıslak yolda nasıl ?
ve sen arkayı geniş yanak almışsın bende öyle düşünüyorum

bende m22 modeli aldım üstadım mükemmel bir lastik. zaten motorun ilk orjinal lastiği ile kaza yaptım ufak capta ıslak zaminde kaydı motor hemen bu lastikleri aldım muhteşem hiç kaymıyo desem yalan olur ama ilk lastikler gibi buzda gider gibi değil zaten ama mükemmel ilk binişte zaten yeri vakumlar hissi veriyo susuz yerde kesinlikle kaymaz sulu yerdede az kayar ama durur. zaten lastikçinin dediği de şuydu kaymayan lastik dha üretilmedi. ben ön ve arkayı 240 tl ye taktırdım sonradan da balansa 20 tl verdim.

iyi pazarlar herkese

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------

bende m22 modeli aldım üstadım mükemmel bir lastik. zaten motorun ilk orjinal lastiği ile kaza yaptım ufak capta ıslak zaminde kaydı motor hemen bu lastikleri aldım muhteşem hiç kaymıyo desem yalan olur ama ilk lastikler gibi buzda gider gibi değil zaten ama mükemmel ilk binişte zaten yeri vakumlar hissi veriyo susuz yerde kesinlikle kaymaz sulu yerdede az kayar ama durur. zaten lastikçinin dediği de şuydu kaymayan lastik dha üretilmedi. ben ön ve arkayı 240 tl ye taktırdım sonradan da balansa 20 tl verdim.
biara niyetlendim almaya antalyada bulamadım, bi satıcıda 2012 kataloğunda yok dedi üretilmiyo olabilir dedi ama üretiliyomuş meğer. alırsam ebat olarak metzeler var, michelin in ybr cbf e göre olanı var.
alırsam bende arkayı 3.25 yerine 3.50 alayım diyorum yani orj 100 olan 110 olacak arka lastik

sbr

Merhaba.

Öncelikle geçen soruma cevaplarınız için teşekkür ederim. Motordan gelen sesi KAPRIN takozu sorunu olarak yorumlamıştık ancak basit bir zincir bolluğu sorunu olduğu ortaya çıktı.

Şimdiki sorum ise, kediler selemi mahvetmiş, bu parçayı yeniden yaptıran ya da değiştiren oldu mu? Ne kadar tutar sanayide yenilesem? İzmir için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Motorun 5000 bakımından sonra kitapçıkta 11.000 bakımı geliyor değil mi arada bir bakım yok? Kendim yaptım aradaki bakımları, 10000 gibi götürmeyi düşünüyorum problem çıkartabilirler mi?

5000den sonra 11000mi:sunny::sunny:

arkadaşlar daha öncede yazılmıştı koruma demiri hakkında, imkanı olan değiştirsin ben soluma yattığımda kornanın yanından kırıldı kaynak yaptırdım, geçenlerde de zırıltı geliyor diye bakınırken sağ tarafta da kırılma olduğunu gördüm.
anlaşılan malzeme çok zayıf. bugün söktüm aynı ebatta sağlam malzemeden yaptırmayı düşünüyorum. bilgilerinize :)

aynen öyle apachedeki tek tırt malzeme o demir. neyse tek sıkıntı o olsun. benim için commuterin kralı her zaman apachedir

bende biraz önce ön lastiğe balans yatırdım henüz denemedim ama inşallah düzelmiştir.janta 4 parça alüminyum taktı bendede.kaç gram olduğunu bilmiyorum.lastiklerin yol tutuşuna diyecek yok süper.bu sallanma olayı kafamı kurcalamıştı.bir keresinde tümseğin birinden gece görmeden hızlı geçmiştim.acaba jantmı yamuldu dedim.bu konu çok canımı sıktı.inşallah düzelmiştir en kısa zamanda deneyip görürüm durumu.

bugün istanbul çevre yollarında uzun süre denedim.balans yaptırdıktan sonra sallanma kesildi.iyi oldu.sürekli 125-130 la gittim bi problem yok şu an.balans gerçekten önemli birşeymiş bunu öğrendim. motorunda bu problemi olan kullanıcılara balans öneririm.

iyi pazarlar herkese

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------

biara niyetlendim almaya antalyada bulamadım, bi satıcıda 2012 kataloğunda yok dedi üretilmiyo olabilir dedi ama üretiliyomuş meğer. alırsam ebat olarak metzeler var, michelin in ybr cbf e göre olanı var.
alırsam bende arkayı 3.25 yerine 3.50 alayım diyorum yani orj 100 olan 110 olacak arka lastik

evet benimde arka 3.50 ve tubeeles yaptırdım yani iç lastiği çıkarttılar pek önermeselerde.. yaptırdım şimdi çok memnunum sadece haftada 1 kez havasına dikkat ediyorum. bu lastikleri almanı tavsiye ederim üstadım mükemmel ötesi.

evet benimde arka 3.50 ve tubeeles yaptırdım yani iç lastiği çıkarttılar pek önermeselerde.. yaptırdım şimdi çok memnunum sadece haftada 1 kez havasına dikkat ediyorum. bu lastikleri almanı tavsiye ederim üstadım mükemmel ötesi.
iyi olması sevindirici bazen kararsız kalıyorum sonuçta az para değil

sbr

bende lastik alıcam arkadaşlar..kim ne kullanıyor? ne kadar fark etti? dökülün bakalım:cherry: micheline çok para vermek istemiyorum, arkaya pirelli dura traction, öne de irc almak istiyorum ama hala tam karar veremedim

bende lastik alıcam arkadaşlar..kim ne kullanıyor? ne kadar fark etti? dökülün bakalım:cherry: micheline çok para vermek istemiyorum, arkaya pirelli dura traction, öne de irc almak istiyorum ama hala tam karar veremedim

bendeki lastikler dediğin gibi arka pirelli ön irc, fakat ilk motorum olduğu için ve üzerinde gelen lastiklerle hiç kullanmadığım için kesin bişi söyleyemiyorum fakat henüz bir kayma vs yaşamadım virajlarda ya da ani frenlerde.

sbr

bendeki lastikler dediğin gibi arka pirelli ön irc, fakat ilk motorum olduğu için ve üzerinde gelen lastiklerle hiç kullanmadığım için kesin bişi söyleyemiyorum fakat henüz bir kayma vs yaşamadım virajlarda ya da ani frenlerde.

valla iyiki orjinal lastiklerini kullanmadan değiştirmişsin..gerçekten rezalet.

ataşehirde ikamet ediyorsun galiba. bu haftasonu görüşmek isterim bi 15 dk:king:

bu arada 1000 km yi devirdim :)

Dün kötü bir şekilde benzinim bitince aklıma şu soru geldi. Benzin vanasını ON konumunda tutmak mı daha mantıklı yoksa RESERVE konumunda mı? Ben RES konumunda unuttuğum için yedek depoda bitti (yedekte var sanıyordum). Yanlış anlamamışımdır umarım? ON konumunda sadece asıl depodan geliyor yakıt değil mi?

110 TL benzin ekledim ilk 1020 km gitti (benzini bitene kadar kullanmış oldum)

basitce hesaplarsam 10.7 TL 100km de yakmış motor, bu da 2.3 litre yapıyor

sbr

bu arada 1000 km yi devirdim :)

Dün kötü bir şekilde benzinim bitince aklıma şu soru geldi. Benzin vanasını ON konumunda tutmak mı daha mantıklı yoksa RESERVE konumunda mı? Ben RES konumunda unuttuğum için yedek depoda bitti (yedekte var sanıyordum). Yanlış anlamamışımdır umarım? ON konumunda sadece asıl depodan geliyor yakıt değil mi?

110 TL benzin ekledim ilk 1020 km gitti (benzini bitene kadar kullanmış oldum)

basitce hesaplarsam 10.7 TL 100km de yakmış motor, bu da 2.3 litre yapıyor

2.3 çok iyi bir değer, kullanımın nasıl peki? sakinmi kullanıyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar