Yol Uyarısı (şişli istanbul)

Arkadaşlar Şişli Nişantaşı Valikonağı caddesinde sol şeride yağ dökülmüş. Ayakta durmak bile mümkün değil.
Bu yolu kullanıcak arkadaşlar dikkatli olsunlar.

Belediyeyi arıyorum 3 kere farklı yere yönlendirdiler. İlgilenmemek için uğraşıyorlar resmen.

Motosikleti
Fazer8 abs
bahsettiğin şehirde değilim ama ilgin için saol

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Şişli Nişantaşı Valikonağı caddesinde sol şeride yağ dökülmüş. Ayakta durmak bile mümkün değil.
Bu yolu kullanıcak arkadaşlar dikkatli olsunlar.

Belediyeyi arıyorum 3 kere farklı yere yönlendirdiler. İlgilenmemek için uğraşıyorlar resmen.

Düştün mü yoksa :mrgreen:

Orası istanbul herşey beklenir. Koskoca motor asfalt yarılsa içine düşse şaşırmam.

Saol Eyüp bilgilendirme için. Belediyelerin ve resmi kurumların bu ilgisizliği zaten insanı memleketten soğutuyor yahu.

Ben az önce oradan geçtim ancak tam olarak neredeydi yağlanma? Belki de bu saate kadar bir çözüm bulunmuştur..
Bu arada androidli telefonu olanlar için ''İBB''nin beyaz masa uygulaması var. Bunu telefonunuza kurup, bu tip olayları fotoğrafı veya videosuyla birlikte anında ulaştırabiliyorsunuz.

Abdi ipekçi caddesinin başında ışıklardan başlıyor. Taor mina kafe önünden.200 mt kadar yayılmış araçlar üzerinden geçtikçe.
Akşam 4 e kadar hiçbirşey yapmadılar. Fen işlerini aradım , temizlik işlerinide aradım. Sağolsun şişli belediyesi işin içinde kaymaklı birisine yalakalık yoksa kılını bile kımıldatmaz.

Ha anladım o zaman, ben Harbiye Askeri müze önünden girip, Rumeli caddesine sola dönüp Osmanbey tarafından çıktığım için karşılaşmadım demek ki.
Sizi de duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar