oldugu yerde sarj olmuyor aku, ılerı takat lazım dıye bılıyorum??
http://www.motolastik.com/main/products.asp?cat_ID=13994
Bu sarj aletlerinden bahsetmiş sanırım arkadaş
oldugu yerde sarj olmuyor aku, ılerı takat lazım dıye bılıyorum??
mumkunse turlamak dedıgın ıcın yazdım benturlamak zorunda dıye bılıyorum yanı .
en temizi sehpa alip askiya al motoru arada calistir teker donsun dursun on dk calistirdin mi yeter
Bu arkadaşı dinleme bilmiyor hiçbirşey.motorla en az yarım saat turla.Motoru oldugu yerde dakkalarca sakın çalıştırma tabi motoruna kastın yoksa.
Arkadaşlar işi bilmiyosanız cevap yazmayın.
Akün için ise şarj aletleri var motordan sök ve şarja bagla.Sonra motorunu tekrar çalıştırmak istediğinde tekrar takarsın.30 40 tl ye satılıyor yapı marketlerde yada otomobilcilerde.
Soğukta çalıştırmak zarar vermez. Tekerleklerin altına tahta koyman yeterli. Benzin 1 senede anca bozuluyor. Biraz benzin olsa yeterli. Fullemeye gerek yok.
Evet
Xj6 verelim sana 2013 hemde beyaz renk. Bırak grenajı kağıt helvayı falan![]()
211 kg....
Çok ağır değil aslındaBakarmısın şu tatlılığa
http://blog.motorcycle.com/wp-conte...amaha-XJ6-EU-Competition-White-Studio-001.jpg
Bonus :mrgreen:
[yt]PtabNpePaWE[/yt]
Bakırköy de 48 sk... plakalı siyah cbr 250 gördüm bugün...
Neyse , konuya geleyim,
Arkadaşlar motoru kış uykusuna yatırmak için neler yapmak gerekiyor,motor brandayla bi balkon çıkmasının altında bağlı duruyor, (güvenlik kamerası mevcut)
Kanada da yaşayan motorcu bi arkadaşıma sordum bunları yazdı:
Ustu kapaliysa birsey olmaz ancak benzin deposunu agzina kadar doldurup fuel stabilizer ekle ki benzin hava alip bozulmasin. Aku yu de cikarip eve koy yoksa bosalir ayrica battery charger alip akuyu sarjda tutsan daha da iyi olur. (Honda otomatik sarj satiyor surekli olarak sarj ediyor)
Motoru durdugu yerde sogukken calistirmak motorun omrunu kisaltiyor. Ayrica tekerleklerin havasini 50 psi a cikarki tekerler ucgen olmasin agirliktan yada lifte kaldir. Ben jack aldim motoru askiya aliyorum ki yuk teker ve amortisorden kalksin
Bu arada motoru iyice temizle ve cila at . Birde tum vida ve ek yerlerine wd-40(ince yag) spray le
fuel stabilizer i (su giderici) 2-3 benzinciye sordum, bulamadım, o bi şekilde bulunur da , hangi oranda karıştırmalıyız, bilen kullanan var mı?
ayrıca, aküyü çıkarmak zor mu, grenaj sökmemiz gerekir mi? , bahsi geçen şarj aletinden veya benzerinden kullanan var mı?