Yaklaşık 2 aydır bu motorun aynı rengini kullanıyorum. motorumu onu hemen hemen hiç kullanmamış birinden aldım, 11.000 kmde idi, tesadüfen bir ustayla tanıştım, motorun gerçek kilometresi olduğunu, hiç ellenmediğini söyledi. Sürüşü rahat, hızlanması tatminkar, ama beni en çok cezbeden yönü ise, şekli şemali.. Hastasıyımdır kendisinin adıda toplu yapısından dolayı tokur dur
Problemlere gelince, sadece canı sıkılınca elektrik problemi olabiliyor

birkeresinde 140 ile giderken stop etti.. İki küfürleştik baktım olmuyor, sonra sevecen yaklaştım çalıştı eşşolusu!! Onun haricinde birde çiğ benzin problemim var, zengin yakıyor ocağıma incir ağacı dikiyor şerefsiz ama ben onu o beni seviyoruz.. Üstelik tüm bunlar kronik arıza değil akut durumlar ve benim motoruma özgü hikayeler..

Şimdi sana tavsiyem o motoru adam gibi kontrol ettir, kilometre orjinal olabilir ben bilemedim gerçi inzell bu makina konusunda benden çok daha tecrübeli onun tecrübelerine güvenmek gerekir. Krank kırma işine girince unutmayalım ki ülkemizde KAWASAKİ DE KOL ÇIKARTIYOR

bunlar hurafe, 250 cc lik makinanın canını çıkartıyorlar sonra kol çıkardı, krank kırdı..

Bırakın bu hikayeleri artık, dostum al tosunu kullan doya doya