İsim ve Kan grubu Sticker isteyenler...

bayramda tatildeydim bu gün işbaşı yaptım şirkette herkese soruyorum bana kargo geldimi diye yok dediler
Son durum nedir ne zaman kargoya veriliyor eger basıldıysa bi yerde buluşup eldende alabilirim rodajı tamamlamak için km yapmaya yer arıyorum :)

arkadaşlar öncelikle gecikme için özür dilerim.bayram planları alt üst etti.sticker'ların kalıbı hazır bugün dökülecek.kuruması felan derken cumartesi yetiştirirsem kargo'ya vereceğim,yetişmezse pazartesiYe kalacak mecburen...

kimse sormadığına göre herkesin eline ulaştı birtek bana gelmedi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alööööö??
kimse yok kapıda.??

arkadaşlar kötü bir haberim var.sticker'lar basıldı ama bizim eleman bana getirirken nasıl becermişse kayıp etmiş.:( kaç gündür hırıl hırıl arıyoruz,şimdi buluruz diye beklemedeyiz boşuna basmamak adına,bulamazsak tekrar basacağız.buraya yazmayada çekindim açıkçası zaten yeterince beklettik farkındayım.ne olur aklınıza kötü bişey gelmesin,işin aslı bu.sabrınız için teşekkürler,inanın sizi bekletirken ben daha rahatsız oluyorum,gecikme için özür dilerim:salut:

ya motorun ne renk olduğu belli değil daha krom üstü siyah yazı oldumu her renkte gözükür o yüzden istiyorum hazır şans bulmuşken :) son tercih KROM ÜSTÜ SİYAH YAZI :flower:

Ben yaz başında motor değiştireceğim o zamana kadar zamanım var , stikırlar hazirana yetişirse sorun yok :queen:

ya motorun ne renk olduğu belli değil daha krom üstü siyah yazı oldumu her renkte gözükür o yüzden istiyorum hazır şans bulmuşken :) son tercih KROM ÜSTÜ SİYAH YAZI :flower:

tamam ama standart dışı olduğundan fiyat artıyor onu söyleyim.birde ay yıldız'da krom renk oluyor...

ben geçmi kaldım ? :)

yok abi her zaman basabiliriz:cat:

Ben yaz başında motor değiştireceğim o zamana kadar zamanım var , stikırlar hazirana yetişirse sorun yok :queen:

birde sen vurma zaten moralim bozuk :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar