Arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama bende genç bir motor tutkunuyum ve aynen senin durumunu yaşadım. Bir abimde drift var. Gel kapışalım seni geçemezsem motosikletimi satıcam dedi. Bende aynen şunu söyledim. Abi için rahat olsun sen beni geçersin ben acemiyim, motosiklet ayağımı yerden kessin sağa sola gitmek için yeter dedim. Sonra bir cevap vermedi. Arkadaşının gazına gelipte;
İşte ben seni geçerim, sen eziksin, korktun, motosikletin şöyle böyle demesine hiç bir şekilde aldırış etme. Forumda arkadaşların ve abilerin dediklerini gördün ve okudun. En güzel motosikletin sende olduğunu söylediler. Bence burada yazılan bunca yazıya, söylenene kulak asmamazlık yapma! Söylenenleri dikkata al güzelim motosikletini üzme.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
Mustafa reiz sanada yakıştıramadım dediklerini. Birde adaş olacağız

Benimde adım Mustafa Can ama ben Can'ı kullanıyorum neyse konumuza dönelim.
Bizim motosikletlerimizin ederi gideri belli. Yarışmak, bu egomuzu tatmin etme hevesi, hırsı nedir böyle? Sen geçersin kardeşim veya abim diyip, sallamalısınız böyle durumları. Olurda 300 km'lik bir yolculuk yaparsın, 100 km gitmiş motorunun ısısı vs kıvamına gelmiş olur acaba kaç km hız yapabilirim diye denemek isteyebilirsin "uzun ve güzel bir yolda" ama yarış vs egolarımızı tatmin etmek için yaptığımız bu gösteriş amaçlı işler boş işler.