İşte fark burada :cherry::thumleft:
Ben buradaki olayı anlamadım, motosiklet kullanırken saçını mı kurutuyor :silent:
Kızını okuldan almış eve dönüyor desem oda değil, spor yapıyor desem halka açık alanda full ekipman ile spor yapanda pek görmediğimden heralde ki algılayamadım cahilliğime verinale:
Bence bu hayali karakterin yüzünü göstermemesinin sebebide cezai yasaklar falan değil, bunlar her hafta bir arkadaşını kurban veren büyük bi örgüt :mrgreen:
Trafikte 1500dd gidenlere lafım yok, çocukcağız belliki aşık olmuşta almış o yemek yapamayan, temizlik nedir bilmeyen, çocuğuna annelik yapamayan...
ama herkesin gözünün kaydığı sürekli bağıran ve 2. kat penceresinden çok iyi atlayabilen kızı :mrgreen:
Gider şimdi o saç kurutma makinesiyle iki şeritli yolda ağaca falan çarpıp ölürse içim cız eder, üzülürüm. Sonuçta ağacında canı varale:
Ne Alacagina Karar vermis
Kawasaki Ninja 250.
Tavsiye oneri konusu kapandi simdilik
8 Sayfa olmus idda ediyorum 28 hatta 58 sayfa olur.
-kawa 250 oncesi
sonrasi
-ilk gazlama sollamalar
-kac basar kac km gordum muhabbetleri uzar gider.
Bide Masallah konuyu Acan Lafbaz yani her mesaj kelime cumleye cevap veriyor alternatif yaziyor.
bu konu olmez
Alinca Plakayi yazsin ona gore motorcular yoldan kacsin yada gaza bassin uzaklassin.![]()
Konunun uzamasının sebebi; başlığı açan arkadaş değil, bu başlığa yazan arkadaşlardır. (Ben de dahil)
Umarım aradaki ince çizgiyi farkedersin.
Açtığın son konuyu göz önünde bulunduracak olursak, senden kaçmak daha mantıklı olur sanırım...
anahtarına kapışalım istersenayrıca ben diğer kadınlar gibi motorlu taşıtlardan korkmuyorum aşığım onlara
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
çok teşeşkkür ederimhoşlbulduk
allaha emanet yaşıyorum
bu arada cbr 250 ye karar verdim
Konunun uzamasının sebebi; başlığı açan arkadaş değil, bu başlığa yazan arkadaşlardır. (Ben de dahil)
Açtığın son konuyu göz önünde bulunduracak olursak, senden kaçmak daha mantıklı olur sanırım...
Hala icq kullanan var mı diye de sormadan edemiyor insanSosyallik tavan yapmış arkadaşta
Dur bende bombayı patlatayım "Essraa evlen benimle"