Slm yaklaşık 3000km dir yeni transalp kullanıyorum, bugün daha 250km lik bi geziden geldim yağmur altında her türlü hava koşulunda sizi her yere getirip götürecek motor. 60HP 60 Tork güc yerinde 160-170 lere sorunsuz çıkarsınız artçı için çok çok rahat , motorun kullanımı
aynen bi bisiklet kadar kolay daha yumuşak bi gaz kolu hassasiyeti olamazdı sanırım.Aydınlatma gayet iyi gece,farlar sürekli açık çalışırken.Yuvarlak ayna lar görüş için ideal,tel jant olması da toprak da dağda bayırda avantaj bildiğiniz gibi.
Yakıt konusu nu bilmiyorum ama herhalde 5lt civarı yakıyo ama bi bmw f800 le karşılaştırırsanız daha fazla yaktığını söylemeliyim ama motora bu kadar para verdikten sonra bence yakıtı çok fazla dert etmeyin, motor 688cc deavülle motorundan geliştirilmiş biraz daha
güçlü olabilirdi 140-150 ile giderken peşinizdeki araçtan kurtulmanız yavaş oluyo 6 vites yok çünki olsa çok daha iyi olurdu.
Motor sorunsuz arıza olayı yok gibi abs ve dual brake var arka fren her iki tarafıda kontrol ediyo ama varedora da çift dual brake ver yani her iki frende konbine transalp de tek ama bence gayet yeterli frenleri kullandığınızda alet ip gibi sağa sola kaçmadan istikamtinde duruyo
bu çok önemli bence bunların haricinde biraz rüzgar alıyo tur camıyla halledilir, yaklaşık 300km falan gidiyo bi depoyla çok ayrıntılı
denemedim açıkcası onun harıcınde 210 kg civarında motor çok geniş değil eski kasaya göre daha dar trafikte aralardan sıyrılmak kolay
oluyo, kumda biraz zapetmek zor gibi denedim ama çamurda, toprak da,stablize yolda çok konforlu sanki düz bi zeminde gidiyosunuz ,
Aklıma gelenler bunlar kesinlikle tavsiye ederim diğer motorla karşılaştırma yapamıycam kullanmadım daha cüsseli sanırım vstrom her ikiside enjeksiyonlu vstrom biraz daha güçlü yanlış hatırlmıyorsam o da kendini kanıtlmış bi motor benim tercihim transalp den yana oldu
oğlumun ismide alp

belkide ondandır

iyi günler hayırlısı olsun şimdiden.