Mavi YBR me isim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Oturan Mavi Boğa koy.....

Sıkılınca isminden ötürü apaçilere kolay satarsın

YEBERESİCE de olabilir ;)

" Deep Blue " yaz bir yerine, senin bulunduğun bölgeye yakışır bir isim. :cat:

Bence daha sade hoş bir isim düşünülebilir örneğin HAMZA bence çok sade ve güzel ne dersin

Adamlar zaten bunu düşünüp üzerine YBR yazmışlar senin isim koymana gerek yok bence :D

Mahmut yada Şakir iyi isimdir.. Ben benim maviye toplu olmasından dolayı TOKUR diyorum mesela..

Psikolog koy,belki seni tedavi eder.Cansız varlıklara bu kadar değer biçmek gerçek hayatta tutunacak dalı olmayan kişilerin yapacağı iştir,kendine hobiler bul,okumuyorsan kitap oku,işte çalışıyorsan vaktim yok diyorsan da kendine zeka geliştirici aktiviteler bul:Satranç gibi.Futbol oyna,bisiklet sür,spor yap,ailenle ilgilen vs.Ama bu normal değil ki forumda böyle arkadaşlar çok fazla sabah akşam kendi motorlarının forumuna girip günaydın,yok şu bozuldu yok şu gezi yok bu...Hayatınız motor olmuş bu yanlış değerlidir ama sizi hayattan soyutlamamalı.Unutmayalım çiçeğe çok su verirsen de ölür,az su verirsen de;yani her şeyin ölçüsü olmalı.

Psikolog koy,belki seni tedavi eder.Cansız varlıklara bu kadar değer biçmek gerçek hayatta tutunacak dalı olmayan kişilerin yapacağı iştir,kendine hobiler bul,okumuyorsan kitap oku,işte çalışıyorsan vaktim yok diyorsan da kendine zeka geliştirici aktiviteler bul:Satranç gibi.Futbol oyna,bisiklet sür,spor yap,ailenle ilgilen vs.Ama bu normal değil ki forumda böyle arkadaşlar çok fazla sabah akşam kendi motorlarının forumuna girip günaydın,yok şu bozuldu yok şu gezi yok bu...Hayatınız motor olmuş bu yanlış değerlidir ama sizi hayattan soyutlamamalı.Unutmayalım çiçeğe çok su verirsen de ölür,az su verirsen de;yani her şeyin ölçüsü olmalı.

sen de farklı değilsin bu forumdakilere laf atıyosun ama sende burdasın laflarına dikkat et

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar