Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhaba,yazdıklarınızı okudum ancak bir konu da yardım isteyecektim.

Apartmanımızda oturan genç bir kardeşimiz bu modeli istiyor,bayiye gidip sipariş mi vermemiz gerekiyor yoksa zaten gelince hepsi gelecek mi ? Yarın bayiyi aramadan sizlere sormak istedim,teşekkürler.

Koray su motorun gelsede gorsem:) siyahta guzelmis gri jant seridi bide benim gri topcase i taktimmi tamamdir:)guzel makina

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

Arkadaşlar merhaba,yazdıklarınızı okudum ancak bir konu da yardım isteyecektim.

Apartmanımızda oturan genç bir kardeşimiz bu modeli istiyor,bayiye gidip sipariş mi vermemiz gerekiyor yoksa zaten gelince hepsi gelecek mi ? Yarın bayiyi aramadan sizlere sormak istedim,teşekkürler.

Ben İstanbul bayilerinde bu motor için gelecek olan ilk partide motor bulamamıştım ,bana ikinci gelecek olan parti için sıra yazalım dediler fiyat garantisi vermedikleri için kabul etmedim.Bunun üzerine İzmir bayisini aradım orada sadece ilk partiiçin kırmızı renk kaldığını söylediler bende kabul ettim. Küçük bir kapora göndererek sözleşme yaptım.İzmir suziki bayisi satış mümessili Tolga beyle görüşebilirsiniz.Gerekirse Satış mümessilinin cep numarasını size verebilirim.

Ben İstanbul bayilerinde bu motor için gelecek olan ilk partide motor bulamamıştım ,bana ikinci gelecek olan parti için sıra yazalım dediler fiyat garantisi vermedikleri için kabul etmedim.Bunun üzerine İzmir bayisini aradım orada sadece ilk partiiçin kırmızı renk kaldığını söylediler bende kabul ettim. Küçük bir kapora göndererek sözleşme yaptım.İzmir suziki bayisi satış mümessili Tolga beyle görüşebilirsiniz.Gerekirse Satış mümessilinin cep numarasını size verebilirim.

Öncelikle teşekkürler,o derece yoğun bir süreç yani.Siyah almak istiyoruz ama cep telefonunu verebilirseniz çok sevinirim.Belki şansımıza bir şeyler çıkar,sağolun.

İstanbul bayileri bana öyle söylemişlerdi ,isterseniz siz de görüşün " yetişen alır " staratejisi ve pazarlama taktiği de yapıyor olabilirler:thumright

Tolga Beyin cep telefonunu özelden gönderiyorum. Cep numarasını Yalova' dan benden aldığınızı söylerseniz ilgilenecektir.

Eee Zaten Fuarda Varmış Ya Bu Yakında Gelir 1 Ay bile sürmez Hatta Gelmiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...or-dan-sifir-km-suzuki-inazuma-88123128/detay

10.000Tl Diyebiliriz

Orta sehpası, çantası 10.500-11 bin seviyelerine yaklaşabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

lastik ırc mi :pr:

Lastikler iş yapar aslında, duro falan olsaydı hemen değiştirin derdim ama, ırc ise bence ömrü bitenekadar kullanılabilir. Ondan sonra ne istenilirse takılır.

Koskoca suzuki irc ilemi çalışıyor..Aslında burda küçümsenecek bişey yok demekki irc kendini kanıtladı beğendirdiki..İsmi taaa oralara kadar gitti..Helal olsun diyorum İRC lastiklerine :)

Koray su motorun gelsede gorsem:) siyahta guzelmis gri jant seridi bide benim gri topcase i taktimmi tamamdir:)guzel makina

görsen ne olur vermem ki :queen::pl:

Orta sehpası, çantası 10.500-11 bin seviyelerine yaklaşabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

Lastikler iş yapar aslında, duro falan olsaydı hemen değiştirin derdim ama, ırc ise bence ömrü bitenekadar kullanılabilir. Ondan sonra ne istenilirse takılır.

full aksesuarlı olarak çıkaracağım ethem abi.. dün görüştüm suzuki ile.. istediğim malzemeleri yazdım pazartesi fiyat bilgisi gelecek..

orta sehpa
gösterge vizörü
depo fuları
koruma demiri
topcase
bide gidona takılan ınazuma yapıştırması var.. bunları takıp alacağım..
yoksa taksite bağladık mı işimiz zor

görsen ne olur vermem ki :queen::pl:

full aksesuarlı olarak çıkaracağım ethem abi.. dün görüştüm suzuki ile.. istediğim malzemeleri yazdım pazartesi fiyat bilgisi gelecek..

orta sehpa
gösterge vizörü
depo fuları
koruma demiri
topcase
bide gidona takılan ınazuma yapıştırması var.. bunları takıp alacağım..
yoksa taksite bağladık mı işimiz zor

Waw :) Canavar olur, ama 3-5 sene kullanmadan satarsan küllüyen zarar olur sana. Motorun hakkını vermeli en az 40-50 binleri görmeden satmamalısın. Devamlı motor yenilerken sıfır alan bi kullanıcı için bence böyle olmalı. Bu arada senin motor o aksesuarlarla 12 bin tl yi bulabilir, suzukinin aksesuarları oldukça kalitelidir fakat pahalıdır, kardeşimin dl-650 den bildiğim kadarıyla mesela bi orta sehpası bile 300 liramı 500 liramı öyle bişeylerdi. Karter korumaları, koruma demirleri tam mevla hatırlamasamda ciddi paralardı. Ama tabi şimdi senin önünde düğün var hayırlısı ile, para var huzur var olacak motoru teslim alırken :) Elbette peşin para imkanın olacak, imkanını değerlendir. Peşin imkanın varken onca taksit altına girmek mantıklı değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

Ya bi deneriz ne olacak, bakalım tüm viteslerde redline kaça çıkıyor :) Dermişim :)

Waw :) Canavar olur, ama 3-5 sene kullanmadan satarsan küllüyen zarar olur sana. Motorun hakkını vermeli en az 40-50 binleri görmeden satmamalısın. Devamlı motor yenilerken sıfır alan bi kullanıcı için bence böyle olmalı. Bu arada senin motor o aksesuarlarla 12 bin tl yi bulabilir, suzukinin aksesuarları oldukça kalitelidir fakat pahalıdır, kardeşimin dl-650 den bildiğim kadarıyla mesela bi orta sehpası bile 300 liramı 500 liramı öyle bişeylerdi. Karter korumaları, koruma demirleri tam mevla hatırlamasamda ciddi paralardı. Ama tabi şimdi senin önünde düğün var hayırlısı ile, para var huzur var olacak motoru teslim alırken :) Elbette peşin para imkanın olacak, imkanını değerlendir. Peşin imkanın varken onca taksit altına girmek mantıklı değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

Ya bi deneriz ne olacak, bakalım tüm viteslerde redline kaça çıkıyor :) Dermişim :)

bakalım abi bi gelsinde fiyatlar..
eğer öyle afaki rakamlar oynarsa en önemliden ,önemsize doğru liste yaparız.. koruma demiri, orta sehpa şimdi gelir.. diğerleri sonra :)

koray senin motor a insan binmeye kıyamaz....

hayırlısı ile kanka uzun kmler üstünden inmeyi düşünmüyorum, gerçi benim sağım solum belli olmaz.. acayip bi er6 n hastasıyım :cherry:

---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:52 ----------

Suzuki facebook sayfasından Tüyap'taki fuar görüntüleri :

https://www.facebook.com/photo.php?...8768008.121163.385679611451691&type=1&theater

Ön kafaya ön cam vizörü gerekli bu haliyle gözüme hoş gelmiyor

suzuki inazuma için görüntü ağırlıklı gösterge vizörü yapmış.. yani gösterge rüzgara maruz kalmasın diye.. bizi düşünen yok.. resimdede zaten vizör takılı abi..

---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:55 ----------

Fuara gidip görelim bakalım şu bebişi :)

bol foto ve detaylı inceleme şansınız olursa harika olur.. olumlu veya olumsuzluklara,motoru teslim alırken hazırlıklı olalım..
Evet biliyorduk zaten diyelim :cherry:

bu aralar bende fazer hastası oıldum yeniden.. ama yinede aklımı kurcalıyan çok motor var.. aslında hepsinden birer tane alıp koymak lazım bahçeye...:cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar