Arkadaşlar merhaba,yazdıklarınızı okudum ancak bir konu da yardım isteyecektim.
Apartmanımızda oturan genç bir kardeşimiz bu modeli istiyor,bayiye gidip sipariş mi vermemiz gerekiyor yoksa zaten gelince hepsi gelecek mi ? Yarın bayiyi aramadan sizlere sormak istedim,teşekkürler.
Ben İstanbul bayilerinde bu motor için gelecek olan ilk partide motor bulamamıştım ,bana ikinci gelecek olan parti için sıra yazalım dediler fiyat garantisi vermedikleri için kabul etmedim.Bunun üzerine İzmir bayisini aradım orada sadece ilk partiiçin kırmızı renk kaldığını söylediler bende kabul ettim. Küçük bir kapora göndererek sözleşme yaptım.İzmir suziki bayisi satış mümessili Tolga beyle görüşebilirsiniz.Gerekirse Satış mümessilinin cep numarasını size verebilirim.
Eee Zaten Fuarda Varmış Ya Bu Yakında Gelir 1 Ay bile sürmez Hatta Gelmiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...or-dan-sifir-km-suzuki-inazuma-88123128/detay
10.000Tl Diyebiliriz
lastik ırc mir:
Koray su motorun gelsede gorsemsiyahta guzelmis gri jant seridi bide benim gri topcase i taktimmi tamamdir
guzel makina
Orta sehpası, çantası 10.500-11 bin seviyelerine yaklaşabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
Lastikler iş yapar aslında, duro falan olsaydı hemen değiştirin derdim ama, ırc ise bence ömrü bitenekadar kullanılabilir. Ondan sonra ne istenilirse takılır.
görsen ne olur vermem ki :queen:l:
full aksesuarlı olarak çıkaracağım ethem abi.. dün görüştüm suzuki ile.. istediğim malzemeleri yazdım pazartesi fiyat bilgisi gelecek..
orta sehpa
gösterge vizörü
depo fuları
koruma demiri
topcase
bide gidona takılan ınazuma yapıştırması var.. bunları takıp alacağım..
yoksa taksite bağladık mı işimiz zor
WawCanavar olur, ama 3-5 sene kullanmadan satarsan küllüyen zarar olur sana. Motorun hakkını vermeli en az 40-50 binleri görmeden satmamalısın. Devamlı motor yenilerken sıfır alan bi kullanıcı için bence böyle olmalı. Bu arada senin motor o aksesuarlarla 12 bin tl yi bulabilir, suzukinin aksesuarları oldukça kalitelidir fakat pahalıdır, kardeşimin dl-650 den bildiğim kadarıyla mesela bi orta sehpası bile 300 liramı 500 liramı öyle bişeylerdi. Karter korumaları, koruma demirleri tam mevla hatırlamasamda ciddi paralardı. Ama tabi şimdi senin önünde düğün var hayırlısı ile, para var huzur var olacak motoru teslim alırken
Elbette peşin para imkanın olacak, imkanını değerlendir. Peşin imkanın varken onca taksit altına girmek mantıklı değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------
Ya bi deneriz ne olacak, bakalım tüm viteslerde redline kaça çıkıyorDermişim
![]()
koray senin motor a insan binmeye kıyamaz....
Suzuki facebook sayfasından Tüyap'taki fuar görüntüleri :
https://www.facebook.com/photo.php?...8768008.121163.385679611451691&type=1&theater
Ön kafaya ön cam vizörü gerekli bu haliyle gözüme hoş gelmiyor
Fuara gidip görelim bakalım şu bebişi![]()