millet motorları paketleyip kaldırdı ondandır. tatlısu motorcusu bunlarForum iyice durgunlasti
millet motorları paketleyip kaldırdı ondandır. tatlısu motorcusu bunlar![]()
millet motorları paketleyip kaldırdı ondandır. tatlısu motorcusu bunlar![]()
real kardeş bende lastikleri tubeless çevirecem. Sen nerede yaptırdın?
bugün 3 yere sordum bu lastikler tubeless değilmiş. Tube type imiş. 3 günde dağılır iner diyip yapmak istemediler.
anlamadım hata mi uygun değil demek istiyorsunbugün 3 yere sordum bu lastikler tubeless değilmiş. Tube type imiş. 3 günde dağılır iner diyip yapmak istemediler.
bugün 3 yere sordum bu lastikler tubeless değilmiş. Tube type imiş. 3 günde dağılır iner diyip yapmak istemediler.
anlamadım hata mi uygun değil demek istiyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Yani tubeless taktırmsak istedin de jantmı uygun değil demek istiyorsun
Honda TR böyle motorlar getirmez en ucuzunu getirir ama pahalı modellerin fiyatına satar.Arkadaşlar honda yeni model çıkarmış galiba bilen var mı? honda cb 150 r diye motorsikletnetforumun videolarında gördüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151170524618509&set=vb.63727972450&type=3&theater
honda innova gibi motoru getirdi de kim aldı? Göstergeye bir saat koymayı, bir tubeless sibobunu fazla masraf sayan bir Zihniyet işte. Hondanın en sinir olduğum 2 huyu, panelde dijital saat olmaması ve tel jant.