Ben Ducati Monster'in çakmasıyım diye resmen bağıran Honda VTR 250 ..
En azından iyi birşeyin çakması
Ben Ducati Monster'in çakmasıyım diye resmen bağıran Honda VTR 250 ..
Benim göremediğim bişey mi var inazuma da :silent:
bu segmente naked motor türkiyede başka yok..
sym nin 10,280 TL ye satıldığı ve alıcı bulduğu ülkede 9,850 ye suzukiyi neden almayalım..
Dua edelimde suzuki adam yerine koyup bi motor yolluyor buraya..
Honda yıllardır ekmek yer bu ülkeden, talepleri karşılayamaması onun ayıbı...
Koray Kardeşim ve Motoseyyah abi, yeni motosikletleriniz hayırlı olsun inaşallah, dilerim vaad ettikleri zamanda gelir ve teslim alırsınız motorlarınızı. Bizlerde sayenizde görür ve inceleriz. Piyasaya tüm diğer modellerinde olduğu gibi idealı ve isim kalitesi ile birlikte problemsiz girmeyi başarırsa benim içinde ilerde güzel bi seçenek olacaktır.
eyvallah ethem abi, zaman sıkıntısı yok.. bizim amacımız piyasaya ilk girdiği fiyattan almaktı.. sezon başlayınca kesinlikle bu fiyat olmayacak..
üstelik hele 5 tane satarsa hayırlı işler.. :cherry:
Pardon ya, son cümleniz size de saçma gelmedi mi?? Honda bu ülkeden ekmek yiyorsa diğer ülkelerden pasta börek yiyordur ozaman. TR ye en çok önem veren marka Honda, onun da getirdiği modeller ortada. TR nin global motosiklet dünyasındaki yeri, var ile yok arasında bişey... Ülkemizdeki ÖTV ve diğer vergiler(benzin dahil) ortadayken, Atina,Roma,Paris,Madrid ve Amsterdam gibi metropollerden sonra istanbuldaki(ve diğer şehirlerdeki) motor kullanım/tercih durumunu da görmezden gelerek kıçı kalkık tavuklar gibi(tabirimi mazur görün) etrafta dolanıp model beğenmiyoruz, 1500 den fazla motosiklet fabrikası olan Çine tükürüyoruz...Sonra da vay Suzuki bize ayıp etti, yok hondayı protesto edelim vay efendim yamahanın bitarafı kalkmış.... Ülke olarak bizi zigleyen yok, biz burda birbirimizi yiyoruz. Yurt dışında satılan çinlilerin 1/3 ü bile TR ye gelmiyor, çinliler bile TR ye ihraç etmeye üşeniyorlar... Motor piyasasında TR diye biryer yok desem abartmış olmam...
Anlamıyorum nedir böyle tripler, "hondaın ayıbı" felan....:farao: Senin devletin verginin üstüne vergi koysun, sonra hodaya sövelim niye model getirmiyor diye...
Evet, model tutarsa, ki muhtemelen tutacak. Kesin piyasası yükselecektir.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
altınızda paralansın motorlarınız uzun yıllarca
ama ben bu boyla almıyorum len bunu
cbf üstünde yeteri kadar at kelebek ikilisi ilişkisindeyim zaten
birde bukadar para verip kral kelebek olmayalım diyorum
Temiz bulabilirsem F650 dakara devaaaammmm.
Len Koray sende takıldın bu topiğe 7/24 buradasın haaa
facenede bak arada
kırmayayım belinde armut odununu.
Valla ne anlattığı anlamak güç açıkçası.. Çinlilere neden tükürmeyelim ya....
Anlayabilseydin böyle düşünmezdin diycem yanlış anlıycaksın sonra. Neyse, umarım yakın vakitte beklediğiniz alet gelir, güzel güzel binersiniz. Kazasız belasız :cat:. Zaten topiğe göz attıkça sanki insanlar inazumayı sürüyormuş, almışlar da kullanıyorlarmış zannediyorum, "arkadaşlar motorlarınız hayırlı olsun" diyesim geliyor...
Koray Kardeşim ve Motoseyyah abi, yeni motosikletleriniz hayırlı olsun inaşallah, dilerim vaad ettikleri zamanda gelir ve teslim alırsınız motorlarınızı. Bizlerde sayenizde görür ve inceleriz. Piyasaya tüm diğer modellerinde olduğu gibi idealı ve isim kalitesi ile birlikte problemsiz girmeyi başarırsa benim içinde ilerde güzel bi seçenek olacaktır.
günaydın arkadaşlar
koray ve motoseyyah abim hayırlı olsun.. gelsinde test edelim yaw...