29 Ekim Korteji ve Edirnekapı Şehitlik Ziyaret Görüntüleri

YEŞİL YELEK giyenlerde karayolları işçileri gibi ....:queen:

çok güzel ve anlamlı bir gündü organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese teşekkurler..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şenol abi,emeğine sağlık.
Dün akşam hemen hemen tüm kanalların haber bültenlerinde gururla izledik sizleri.
Katılan herkesin yüreğine sağlık.
Allah tekerinize taş değdirmesin.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
paylaşım için teşşekürler ayrıca çok güzel bir buluşma olmuş.Ayagınıza saglık.Allah hepinizden razı olsun

yanlış anlaşılmasın gınede ANLAMLI OLMUŞ... aynı ETKINLIĞI İZMİR de bizde yaptık :cat:

Son düzenleme:
eline sağlok şenol abi güzel çekim olmuş başka ceken yokmu arkadaş dökülün beyler fotoları vidyoları:thumright

harika işler çıkartmışız,her sene olduğu gibi,unutmadan yeşil yada sarı renkli fosforlu yelek giymek farkedilirliği arttırmak için giyiliyor HELLAS biraderim.malum istanbul trafiği keşmekeş.sakat yada ölü bir yakışıklı olmak yerine sağlıklı bir kara yolu işçisi görünümünü tercih ediyoruz. :)

Tebrik ederim, müthiş bir etkinlik olmuş. Konvoyun başı-sonu yok gibi görünüyor. Bir üst geçit çekimi olsa çok güzel olurmuş.

harika işler çıkartmışız,her sene olduğu gibi,unutmadan yeşil yada sarı renkli fosforlu yelek giymek farkedilirliği arttırmak için giyiliyor HELLAS biraderim.malum istanbul trafiği keşmekeş.sakat yada ölü bir yakışıklı olmak yerine sağlıklı bir kara yolu işçisi görünümünü tercih ediyoruz. :)

o zman BAŞKA :cat: AMA eger bekar san sakın gıyme o yelegi kızlar DALGA geçer kesin....????:queen:

yanlız Halepli abim anıtın orda MEMATİ STYLE duruşuna hasta oldum
seni görmek çok güzeldi ellerinden öperim,
Yanlız Alper abiyi çok stresli gördüm bi milyondu gariban baya canını sıkmışlardı anlaşılan

Super Moderator
yanlız Halepli abim anıtın orda MEMATİ STYLE duruşuna hasta oldum
seni görmek çok güzeldi ellerinden öperim,
Yanlız Alper abiyi çok stresli gördüm bi milyondu gariban baya canını sıkmışlardı anlaşılan
yaw kardeşim kusuruma bakma tören sonrası anıtın orda durdum biraz ama seni görmek nasip olmadı bir daha
evet biraz stres oldu malesef yaşadık bi kaç olumsuzluk ondan her zaman her şey yolunda olmayabiliyor ama bunada şükür kazasız belasız atlattık kimsenin burnu kanamadan
gitmeden görüşürüz inşallah

o anları tekrar size yaşata bildiysem ne mutlu bana ... da beni yine kimse çekmemiş yaa...

Abi helal olsun size be sözün bittiği yer işte ne diyeyim
Allah tekerlerinize zeval vermesin.
Acayip duygulandım Görüntüler mükekem Emeğine sağlık dostum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar