[Ankara - MT]

@erro Bizim garajda 2 tane 250 lik alet var, bir deneyim bakayım hangisi daha çabuk yığılıyor, hangisi ışıklara daha süzülerek gidiyor :cherry: Debriyajı çekemeyesice....

Buarada YZF250R paylaşımı olmuş sanırım. Fiyatının en az WR250 kadar olacağını düşünürsek, Ninja300 e büyüük bir haksızlıklar ediliyor demektir...

beyler ikinci el temiz iphone 4s i olup satmak isteyen varsa bana haber verebilir mi?
yada nerden alınır, nelere dikkat etmek lazım...
yurtdışından gelen cihazların burada garantisi var mı?

beyler ikinci el temiz iphone 4s i olup satmak isteyen varsa bana haber verebilir mi?
yada nerden alınır, nelere dikkat etmek lazım...
yurtdışından gelen cihazların burada garantisi var mı?

Yurtdışından gelen cihazların 1 sene uluslararası garantisi var erhan.

Bu arada beyler Motorumu bugün itibari ile satışa çıkardım bende,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...binden-satilik-teke-bmw-f650-103628336/detay/

Olursa aklımda güzel bi plan var olmazsada hayrolsun ne diyelim :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...binden-satilik-teke-bmw-f650-103628336/detay/

hacı o garanti sadece apple store olan yerlerde geçerli gibi bişey okuduğumu hatırlıyorum..yanlış da hatırlıyo olabilirim...

yunus motorun için seyir defteri mi tuttun la...kilometre küsüratlarını da vermiş adam...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Capanord sevdasına mı düştün len dervişoğlan :) Kredi de yeni bitmişti ne güzel, hiç gün yüzü görmeyecen mi sen olm :)

Erhan, ben gv varken de ışıklara yaklaştığımda kırmızıysa gazı bırakıyordum ve fazla fren yapmama gerek kalmadan yavaşlıyordum ama er6 da bayaa bi yavaşlıyosun, devir ne olursa olsun, gazı bıraktığım anda bildiğin yavaşlıyorum, resmen fren yapmışım gibi. Gv ye göre çok ciddi oranda daha fazla yavaşlıyor. Alıştıktan sonra sorun yok bence, senin istediğini yapmak için, yüsek viteste hafif gazla ışıklara yanaşmak ve iyice yaklaşınca gazı bırakmak lazım benim motorda ki ben de öyle yapıyorum zaten. Motrdan motora değişir tabii ama en kötü motorda bile arabaya oranla daha fazla yavaşlama sözkonusu, daha fazla sıkıştırma olduğundan olsa gerek.

Capanord sevdasına mı düştün len dervişoğlan :) Kredi de yeni bitmişti ne güzel, hiç gün yüzü görmeyecen mi sen olm :)

Erhan, ben gv varken de ışıklara yaklaştığımda kırmızıysa gazı bırakıyordum ve fazla fren yapmama gerek kalmadan yavaşlıyordum ama er6 da bayaa bi yavaşlıyosun, devir ne olursa olsun, gazı bıraktığım anda bildiğin yavaşlıyorum, resmen fren yapmışım gibi. Gv ye göre çok ciddi oranda daha fazla yavaşlıyor. Alıştıktan sonra sorun yok bence, senin istediğini yapmak için, yüsek viteste hafif gazla ışıklara yanaşmak ve iyice yaklaşınca gazı bırakmak lazım benim motorda ki ben de öyle yapıyorum zaten. Motrdan motora değişir tabii ama en kötü motorda bile arabaya oranla daha fazla yavaşlama sözkonusu, daha fazla sıkıştırma olduğundan olsa gerek.

bülo cbf600 baktın mı hiç...bi çok yorumu okudum hakkında ama ikinci eli sıkıntılı gibi geldi bana...bu zaman kadar hiç görmeğim ve çok konuşulduğunu duymadığıma bakılırsa...ama test edenler çok memnun...cbf500 ile aynı yakıyo diyolar...

yunus en ucuz capo 10500 falan la sen 8000 gibi bişey mi diyodun ben mi yanlış anladım...

hacı o garanti sadece apple store olan yerlerde geçerli gibi bişey okuduğumu hatırlıyorum..yanlış da hatırlıyo olabilirim...

yunus motorun için seyir defteri mi tuttun la...kilometre küsüratlarını da vermiş adam...

evet faturası olması gerekmekte bende yanlış hatırlamıyorsam.

kendimizden iyi bakmışım ya la motora yazarken farkettim valla yaz yaz bitmiyo..:p
hani ben olsam bu kadar bakarmışım yani :queen:

olm sırrımızı her yerde ifşa etme :bounce:
aramızda acanlar olabilir.. :p

bakalım ya hani işin aslı hala kendi içimde muhakeme yapmaktayım..

erhan 8500 e satan da oldu bu aleti ama benim baktığımda zaten 10binin üzerinde alet.
bakalım artık benim motor ne zaman satılır yahut satılmaz ise ne yaparım ona göre bir strateji belirliyeceğiz her an herşey olabilir şuan çok dengesizleri oynuyorum çünki.

cbf 600 dört silindir, mantıklı bir makina bence, daha pahalı diye bakmadım ben, onun yerine fazer olabilir diye düşünüyodum ama daha bi touring cbf600, yani fazerdan da benimkinden de daha rahattır büyük ihtimalle, zaten ön cam falan da kocaman takılabiliyor, cbf500 almamamın en büyük nedenlerinden biri birazcık bassan cbf600 kadar yakıyo demeleri zaten :) Madem o kadar yakıcam niye küçük cc alayım ki. Daha ekonomik bir motor olsaydı er6 bile bakmaz cbf 500 alırdım ama fiyat performans anlamında er6 rakibi cbf600 olur, Honda olduğu içinde biraz avantajlı bence. Uygun fiyatlı bulursan gayet mantıklı seçim haci, yedek parça servis anlamında zaten hiç karşılaştırmıyorum, 100 kere Honda al yani. 2. elini bilmiyorum ama bence kötü makina değil, cbf türkiye sitesini gez biraz hala bakmadıysan. Ses anlamında da çok farklı er6 dan, 4 silindir olunca :)

yunus bülent' in gv 250 den sonra seninkide çok kısa süre içerisinde satılırsa sokarım ben böyle hondaya arkadaş...:)

ama bi an önce elinden çıkarman dileğiyle..hayırlı işlerde acele edilir:)

Site üzerinden mesaj atılamıyor, bence onu sen aç. Aramaya üşenen herifler oradan yazıyor çoğu zaman.

Hayırlısı ile tez zamanda satarsın umarım.Bu arada şu aprilia caponord fena değilmiş, eğer ki bahsettiğiniz oysa.

Site üzerinden mesaj atılamıyor, bence onu sen aç. Aramaya üşenen herifler oradan yazıyor çoğu zaman.

Hayırlısı ile tez zamanda satarsın umarım.Bu arada şu aprilia caponord fena değilmiş, eğer ki bahsettiğiniz oysa.

bence açmasın...niyeti olan arıyo zaten..mesajı genelde takasçılar kullanıyo...

Motosikleti
VFR1200X
Bende eklediydim favorilerime heycanlansın diye :cat: Not olarak altına yazsaydı kaplumbağa çiftliği takas teklifinde bulunmayın diye etkili olurdu.

arkadaşlar kış geliyor yavaştan ankara'ya motorum dışarda kalıcak ve kullanabildiğim kadar kışın kullanıcam,dışarda üstünü örtüyorum başka neler yapabilirm iyi muhafaza edebilmek için?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar kış geliyor yavaştan ankara'ya motorum dışarda kalıcak ve kullanabildiğim kadar kışın kullanıcam,dışarda üstünü örtüyorum başka neler yapabilirm iyi muhafaza edebilmek için?

yakınlarda kapalı garaj varsa anlaşmaya çalış ;)

YBR de orta sehpa vardı sanırım, lastikler yerden kesiliyor zaten. Üstünü de güzelce örtersen ve mümkünse balkon tarzı bir çıkıntının altına denk getirebilirsen daha da yapabileceğin başka bişey olduğunu sanmıyorum. İyi uykular öpücüğünü eksik etme ama :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar