- Konu Yazar
Arkadaşlar herkese merhaba daha önceki konuları arattım fakat istediğim tam ve net bilgiye ulaşamadım.Bugün sürücü kursuna gittim bana dedikleri kurs evrak vs vs toplamda cebinden 600tl çıkacak dediler.
B ehliyetim var a2 alacağım herkes 300e malolur felan diyordu neden böyle oldu?
Perşembe günü yazılıyorum. Sizden ricam bu paralar nereye ne zaman gidiyor detaylı bir bilgiye ulaşamadım.
Mümkünse kalem kalem ücretlerin nerelere gideceğini yazarsanız sevinirim.
Örnek
Kurs 300tl
vergi 300tl
dosya 300tl
şeklinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
Bu arada motosikletle eğitim veremeyeceklerini malum araba gibi fren pedal yokmuş o yüzden riskmiş eğitim veremiyorlarmış!
e dedim nasıl millete ehliyet veriyorsunuz herkes kendi motoruyla geliyo biliyo zaten diyo hayret bişi ya !
nasıl öğrenecem dedim mal mal bakıyo yüzüme!
B ehliyetim var a2 alacağım herkes 300e malolur felan diyordu neden böyle oldu?
Perşembe günü yazılıyorum. Sizden ricam bu paralar nereye ne zaman gidiyor detaylı bir bilgiye ulaşamadım.
Mümkünse kalem kalem ücretlerin nerelere gideceğini yazarsanız sevinirim.
Örnek
Kurs 300tl
vergi 300tl
dosya 300tl
şeklinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
Bu arada motosikletle eğitim veremeyeceklerini malum araba gibi fren pedal yokmuş o yüzden riskmiş eğitim veremiyorlarmış!
e dedim nasıl millete ehliyet veriyorsunuz herkes kendi motoruyla geliyo biliyo zaten diyo hayret bişi ya !
nasıl öğrenecem dedim mal mal bakıyo yüzüme!