Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler bu sabah üzücü bi kararla bursaya gitmem gerekti son yakıt durumu ise 445 km yedeğe düştü:cherry:
yani 9.5 lt benzinle bu kadar yol yaptım tek kontakta gittim tek kontakta geldim toplam 390km yolu:)
188km şehir içi gezmiştim geri kalan yolda uzun yolda 90km/h ile yol aldım arada 100+ hızlara çıktım:bestmt:
benzin de 4.62 ye düşmüş sebebini ise anlamadım:sunny:

Abi yoldan bonus toplayarak mi gidiyorsun anlamadım ki :)

Benimki aynı kmde 15.5 yakardi...

F54

ulem antika, neden beni artçın olarak almadın..
eğer istediğim motoru alamazsam yine ybr alırım.. ybr den başkası yalan.. ybr sen bizim herşeyimizsin ..hastasıyız dedeeee :flower:
kanka bursa da cenaze vardı o yüzden nasıl gittiğimi ben bile bilmiyom:silent:
yoksa ayıpsın yani ben gitmez motoru sana verirdim:p
sen ybr yi sattığına bi gün pişman olacaksın ama o gün bugün değil:queen:
sattın gül gibi motoru şimdi yaya takıl sana az bile:queen:

---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:18 ----------

Abi yoldan bonus toplayarak mi gidiyorsun anlamadım ki :)

Benimki aynı kmde 15.5 yakardi...
max ybr bazen böyle antikalıklar yapıyor bi defasında yedeğe geçtiğinde tiripmetrede 480 km yazıyordu:sunny:

Arkadaşlar Pirelli Dura Traction aldım daha taktırmadım ankarada asvaltta kullanacağım doğru seçim mi ? Biri forumda o dağ köy lastiği falan demişte.

par+2+pneus+pirelli+dura+traction+2+75+90+90+aro+18+titan+yes+ybr+sundow+canoinhas+sc+brasil__6C0451_1.jpg

ben kullanıyorum. Mükemmel bi lastik. Dağ, toprak, asfalt, yol tutuşu mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim. Pişman olmama garantisi verebilirim. Düşünmeden taktırabilirsin.

ben kullanıyorum. Mükemmel bi lastik. Dağ, toprak, asfalt, yol tutuşu mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim. Pişman olmama garantisi verebilirim. Düşünmeden taktırabilirsin.

çok teşekkür ederim :) lastiğe aşık ettin valla iki dakkada beni içim rahatladı saolasın.

Toplamda 180' e geldi,taktırmada dahildi ama ben izmirden memleketten aldım,şuanda ankaradayım orda taktırıcam birde onun parası var tabi :) ,nette 160 a falan var ama kargoyla aynısını buluyor.Üstündeki leş lastikleri biran önce çıkartmak istiyorum.

aynen senin gibi yaptım geçen ay çok fark etti :) bi ara mishelın mi alsam filan dedim ama takınca kararım değişti tabi mişlen de güzel ama bunu beğenmiştim :)

Ya aynısını bende yaşadım michelin alıym almayım arada 50-60 lira oynuyor ama michelin tabiki kalitelidir de gözüme çok düz geliyor sanki hemen kaycakmış gibi,bunu deneyim bi dedim bakalım,araba lastiği değil sonuçta 1000 lira tutmuyor,memnun olıyım da markası önemli değil.Michelin birde çok yumuşak olduğu için çabuk eriyormuş.

dene ve gör. Memnun kalacaksın. Yanlız sıfır lastikte ilk kullanımda dikkat etmek lazım. Mumlu tabaka vardır. Bi 100 km kadar dikkat et, sonra yatır yatır kaldır motoru (virajlarda) :cat:

F54

ben sadece asfaltta kullanıyorum mt 65 hiç sıkıntı çekmedim dişli lastikle gidilecek yollara senede bir kaç defa gittiğim için o yüzden asfalt lastiği takmıştım.

mt 65 ilk fena değil. Ama çabuk sertleşiyor. Bide ısıtmadan fazla yatıramıyorum. 3 ten 2 ye indirdiğimde bile arkayı sallıyor. 2005 titanda var. Salcoda dura var.

mt 65 ilk fena değil. Ama çabuk sertleşiyor. Bide ısıtmadan fazla yatıramıyorum. 3 ten 2 ye indirdiğimde bile arkayı sallıyor. 2005 titanda var. Salcoda dura var.
Adem nasıl ısıtıyon lastiği peki böylemi :cherry:

aman sen genede fazla ısıtma aga ulem duyanda 1000 lik motor sürüyoruz sanacak altı üstü 125 cc comuter kullanıyoruz ısıtmadan yatıramıyorum falan :p limitlerde kullanmayalım motorları arkadaşlar hiç bir zaman ::yanliss:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar