Öncelikle servis bakımlı olup olmadığını kontrol et mümkünse hala garantisi devam eden modellere yönel onun dışında kesinlikle motor mekaniği özellikle ybr 125 konusunda tecrübeli bir arkadaşınla beraber git çünkü bazem tek kişi her şeyi farkedemiyor 2.bir kişi her zaman senin göremediğini görebilir,özellikle motor sesine dikkat et gaza tepkisi nasıl,vites geçişleri ve de sıktır motorun içinde öten rulman varmı yokmu en güzel yoluda motoru kompresöre sokarak bunu anlayabilirsin.Km olayına çok takılma onun dışında ufak tefek sinyal far elektrik aksamı gibi yerleri kontrol edebilirsin en önemliside satıcının tipine şöyle bir bak er motorcu duruşundan konuşmasından belli eder kendini,aynaları falan yoksa hç bakmaya dahi tenezzül etme.merhaba arkadaslar ben 2, el ybr almak istiyorum ybr de nelere dikkat etmem lazım .(daha önce scooter kullnaıcısıydım) maximum 2500 tl ye kadar bursa cıvarında böyle arakadaslar varsa görüsebiliriz.
abi zamanında bana burda çok rüzgar yaptı ne yapayım bende gittim silivride cübbeli ahmet hoca üflettim motoru aslında kendim üflesemde geçerdim o taka titanları ama ne yapayım işte hem hocamı gördüm hem motoru okuttum yani ramazan bayramında elini öptüm üfleme parası almadı benden:cherry:söz len tokatçı Adem motorlada gelsem serçeylede gelsem geçilcem sana :mrgreen:
- Fatih yaptığını gördünmü adamın taa Sakaryadan geldin adamı tokatladın psikolojisini bozdun-
len çin malı yumurta ayda 1000 km ne ki ben onu bakkala gidip gelirken yapıyom:bestmt:paso boş vaktimde geziyorum. Ayda bin km falan. Kışın biraz daha düşer ama yazın ekleriz eksıkleri![]()
fatih abicim o bindiğin motorlara dikkat et bak zamanında adem abinin profilinde yazan motorlar sendeadem, fatih, ahmet abilerim hala bitmedi mi şu kapışma hız işi yav birde normal konuşun motorunuza ne yaptınız motorunuz sorun açtıysa neyden açtı ne yaptın ondan bahsedin kınağa geldi![]()
fatih abicim o bindiğin motorlara dikkat et bak zamanında adem abinin profilinde yazan motorlar sendel:
önümüzdeki yaz da gelirim senin aklını alırım motorlarını satacak adam ararsın:cherry:
bak adem abinin nasıl fabrika ayarları ile oynadım:mrgreen:
motorda arıza konusuna gelince de şöyle söyleyeyim bodrum da bi vida düşmüştü onu taktırmak için motorcuya gittim
ondan önce ise arıza için motorcuya gittiğimde yıl daha 2011 di gerisini ne sen sor ne ben söyleyeyim:sunny:
biliyorum abicim bende yavaş gidiyordum da bu made in prc adem beni de yoldan çıkardı:queen:
fatih döktürüyon gene :santa: sen yoldan çıkmaya müsaitsen ben ne yapayim?l:
len apache adem ben oralarda kaybolmayayım diye senin gibi bastım yoksa basmazdım![]()
o adem abi gelmiş hoş geldin abi bizde senden bahsediyorduk![]()
yalanını yerim senin. Doğuştan gönüllü:sunny:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
ne bahsetmesi, f54 fatih döktürüyo valla. Ben yokken dedikodumu yapıyosunuz haal:
Hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun arkadaşlar :rendeer:
[url]http://img109.imageshack.us/img109/2526/20683.jpg[/URL]
Herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlarım...
Arkadaşlar daha önce bahsettiğim gibi bugün lastiklerimi değiştirdim,yağıda değişti 2000 bakımı oldu fakat aklıma birşey takıldı.
Lastik değişim ücreti 40tl alındı,gerçekten şok oldum bilmiyorum izmirde 20 lira max alırlar 10 lira alırlar.Ankara'da aşırı uçuk geldi bu normal mi?