kitapçığında yazması lazım 250 cc lerde tek çubuk 1.4 litreye denk geliyormuş
internetten kitapçığını indirebilirsin
internetten kitapçığını indirebilirsin
Video hakikaten kelimelerle anlatılamayacak şeyleri anlatmış , teşekkürler uyarı için
Bakımını ve yakıtını karşılayabileceğimi düşünüyorum . İşin maddi külfeti şimdilik benim için en son plan o bakımdan hiçbir problem yaşamam . Öncelikli olarak algılama yükümlülüğü hissettiğim şey, bu işi bilenlerin tecrübelerinden yararlanmak. Açıkçası ben de tereddütteyim alsam mı almasam mı sonuçta malum en profesyonel insanlar bile o 'bir anlık' dalgınlıkta istenmeyen olaylara sebebiyet verebiliyorken bir aceminin böyle bir işe ,ilk aşamadan böyle bir makine ile iddialı bir giriş düşünmesi bariz şekilde, en başta mütevazice değil
Lakin estetik faktörü açıkçası beni o motorun bilmem kaç kilometre hız yapabildiğinden ya da diğer performans ağırlıklı özelliklerinden daha çok alakadar ediyor . Daha düşük cc motosikletler sanki aynı ihtişamı yaratmıyor , ne bileyim yahu sanki sahiplenemiyorum bir acayip his işte.. Neyse herhalde önce uzun süreli , çetrefilli bir eğitim dönemi lazım sonuçta iki tekerlek
Dediğim gibi iddialı değilim , acemiyim, ve fikirlere açığım . Beni aydınlattınız teşekkür ederim
Saygılarımla
bu forumda rr modellerinin kullanıcı başlığı artık zayıf kalmaması lazım aslında kullanıcı yok değil ama yüksek cc kullanıcılarında paylaşım az
hocam kaça ve nereden kiralıyosun? senet olayı olmasa bende kiralamayı düşünüyorum arada
ama hep tırsıyorum şu senet mevzularından

Merhaba.. Az önce foruma üye oldum, umarım devamlı olur.Soruma gelecek olursam :
Pratikte az çok motosiklet kullanmayı biliyorum lakin trafige çıkmadım. Kendime bir motosiklet almak istiyorum, ss tarzı gayet hoş özellikle HONDA cbr600rr çok güzel, 2-3aydır bakıyorum seçtim,kafama da yattı.. Alır almaz hemen bir kursa başlayıp profesyonel destek de almaya meyilliyim gerektiğinde -görülen o ki gerekecektir-.
Sözüm o ki cbr125 ya da bunun gibi motosikletleri atlayıp eğitmen desteği de alarak direkt olarak cbr600rr'den giriş yapmayı istiyorum . Yani hassas bir eğitim sürecinde kendimi geliştirip , motoruma bu yönde senkronize olmayı denesem, yine de çok aşırı tehlike arz eder mi? Sanırım önümü de çok fazla göremiyorum. Bana bu hususta yardımcı olursanız çok memnun olurum,cevaplarınıza şimdiden saygı duyuyorum..
Sevgiler
Şimdi kardeşim bilemiyorum ben fethiyeliyim. 11 yyaşından beri motora binerim eş,dost vs sağolsun.Aslında, Honda'nın ve Kawasaki'nin 2 tane ayrı ayrı 250cc lik ürünleri var SS sanırım başlangıç için gayet güzel gibiler.