buraya kız arkadaş problemi olmayan ve 2012 50.yıl yzf r125 15hp ile motora başlayıp, 2011 cbr 600f 102hp ile devam eden birisi olarak yazıyorum. araba kullanıcısı olman iyi, trafik vites biliyorsun... bence 250lik ile başlama çünkü ne kadar güç o kadar risk illaki tehlike atlatırsın. önemli olan para olarak zarar etmekmi, yoksa kazasız her zaman zevkle motora binmekmi ona karar ver. unutmaki bir kere düştünmü zaten motor hasar zararı edeceksin üstüne birde motora korku ile binmeye başlayacaksın, tabi ciddi sorunun olmazsa... yzf 125 yüksek diyorlar, tamam yüksek ama motor 129kg. yani bir kız bile motoru itekleyerek yokuş yukarı götürebilecek hafiflikte. unutmaki ağırlık ne kadar artarsa denge o kadar zor olur. ağırlık yükseklikten daha önemli. yzf r125 hafif bir motor. ayrıca oturuş pozisyonu zor diyorlar ama racing oturuş pozisyonunu nasıl zannediyorlar anlamıyorum. inan ben ehliyet alırken skutır verdiler zor döndüm. yani nasıl öğrenirsen o sana kolay gelir.
bu "altın elbiseli videosuna" gelince: bir diğer videosunda cbr125r ile ilgili olumsuz yorumları var hangisi bulamadım. herhalde hyosung incelemesimiydi neydi... bu iki videoda söyledikleri bariz çelişkili. ayrıca honda motorlarının videolarını hondanın fabrikasında çekildiğine dikkat çekerim. kendisini tebrik eder çok faydalı videolarla bizi aydınlattığını belirtir ancak bu cbr125 videosu için piyasayı çok fena yanlış yönlendirdiğini her yerde bu videoyu gördüğümden artık rahatsızlık bile duyduğumu herkes bilsin isterim. ki tanıdığım birisi cbr 125inden şikayetçi olup satıp yzf125 aldığınıda biliyorum. sonuçta avrupada yzf r125 türkiyedekinden daha pahalı. 12.500tllere geliyor ve bizim millet 125liğe 10bin verilirmi diye soruyor. aynı durumda aylar önce bende olduğumdan honda 250liği tavsiye etmem. tek silindir 25hp ve 150yi zor geçiyor diyorlar. en azından kawasaki 2 silindir 33hp. ancak dediğim gibi hacim büyüyünce risk büyür. en aşağı 600lük olmadıktan sonrada 125-250 arasında çok fazla zevk farkı olacağınıda zannetme.