@Polat' Alıntı:@beyler Bugün(cuma) plan program var mı peki? Çıkalım mı biyerlere??
Kızılayda falan birer arpa suyu atabiliriz isterseniz?
@Polat' Alıntı:@beyler Bugün(cuma) plan program var mı peki? Çıkalım mı biyerlere??
olum bu arada fazer ın 72 beygirliği yokmuş...bilginize...
hacı cidden bana alacak motor bırakmadınız...gruba 3 tane er6 fazla..olursa er6 lar ayrı bi grup olur...hizipçilik yapmak istemiyorum...![]()
Arkadaşlar yokmu bu gün bişey bi dolansak?
Bana uyar valla, yeni kalktım daha, bi zincir temizleyip yağlayacam, sonra her yere gelirim.
Bana uyar valla, yeni kalktım daha, bi zincir temizleyip yağlayacam, sonra her yere gelirim.
Bilmem, nereye gidiceğimizie bağlışimdi tostumu yiyorum
yarım saate falan anca hazır olurum ben, turgayla polatoğlanı ararız, varsa kafanızda biyer söyleyin, gelmek isteyen varsa başka burdan katılın beyler muhabbete. Buğra burdaydı.
Ben şimdi zincire e latmaya çıkıyorum, Polat birazdan yazar zaten aradım, Turgayı aradım ama ulaşılmıyo, buğrayı ararım, yani bi 20 dakka sonra falan hazır olurum ben heralde, bi yerlere gidelim işte bana uyar her yer![]()
tamamdır yazın nerde buluşulacaksa geleyim hemen![]()
Hani olum arayan soran yok bekliyoruz :bounce: +1Ben şimdi zincire e latmaya çıkıyorum, Polat birazdan yazar zaten aradım, Turgayı aradım ama ulaşılmıyo, buğrayı ararım, yani bi 20 dakka sonra falan hazır olurum ben heralde, bi yerlere gidelim işte bana uyar her yer![]()