[Ankara - MT]

olum bu arada fazer ın 72 beygirliği yokmuş...bilginize...

hacı cidden bana alacak motor bırakmadınız...gruba 3 tane er6 fazla..olursa er6 lar ayrı bi grup olur...hizipçilik yapmak istemiyorum...:)

Gel gel sende ER6 al kurtul bu motosiklet arama bunalımından :) Hem ne kadar ER6 o kadar bilgi paylaşımı. Diyorum ben Ankara-ER6 diye kuralım grupçuk :)

Bilmem, nereye gidiceğimizie bağlı :) şimdi tostumu yiyorum :) yarım saate falan anca hazır olurum ben, turgayla polatoğlanı ararız, varsa kafanızda biyer söyleyin, gelmek isteyen varsa başka burdan katılın beyler muhabbete. Buğra burdaydı.

Bilmem, nereye gidiceğimizie bağlı :) şimdi tostumu yiyorum :) yarım saate falan anca hazır olurum ben, turgayla polatoğlanı ararız, varsa kafanızda biyer söyleyin, gelmek isteyen varsa başka burdan katılın beyler muhabbete. Buğra burdaydı.

Hiç farketmez başkan nereye isterseniz bi konuş stersen turgaylarla onların vardır belki istediği biyer?

Ben şimdi zincire e latmaya çıkıyorum, Polat birazdan yazar zaten aradım, Turgayı aradım ama ulaşılmıyo, buğrayı ararım, yani bi 20 dakka sonra falan hazır olurum ben heralde, bi yerlere gidelim işte bana uyar her yer :)

lan olm yapmayın yaa ben misafirlige gidiyorum :( yarın çıkın hem az sonra sağanak yağacak :pl:, yıldırım düşer üstünüze ahanda kafam kadar dolu da yağabilirmiş :pl: hadi yarın çıkın adamı hasta etmeyin.canlarım benim :p

Ben şimdi zincire e latmaya çıkıyorum, Polat birazdan yazar zaten aradım, Turgayı aradım ama ulaşılmıyo, buğrayı ararım, yani bi 20 dakka sonra falan hazır olurum ben heralde, bi yerlere gidelim işte bana uyar her yer :)

tamamdır yazın nerde buluşulacaksa geleyim hemen :)

Motosikleti
VFR1200X
Hani olum arayan soran yok bekliyoruz :bounce: +1

Geldim olm 2 kutu balata spreyi bitti yaw, çamur olçmuş zincir 10 dakkaya çıkarım evden, karar verin hemen geleyim oraya :)

Motosikleti
VFR1200X
Şu kafes dediğiniz yerde buluşalım karar veririz. Bide orası neresi bi çözemedim kime sorsam bilmiyor esk yolundaki opet diyenler var doğrumu :cherry:

googlemaps de yazıyomuş tamam buldum :cat:

E iyi bahçeli diyelim, buğraa, polattt, turgayyy eftall diğerleriiii nerdesinizzzz, hadi 15 dakkaya orda olurum, sonradan gören olursa arayın beylerrr.

E iyi kafes diosanız o da uyar bana, eskişehir yolu opet benzinlik içinde, hadeee.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bayramımız ve Cuma mız mübarek olsun Arkadaşlar.

Ben bugün pas geçiyorum, Yarın gezebilirik ;)

size iyi eylenceler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar