Yamaha Yamaha YBR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tüm dostlarımın mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım :rendeer::rendeer:

olum biz senin gibi şanslı değiliz ki, ybr 250 alalım... ınazumayı beklemeye devam kanka...
ramo ile ben yetim kaldım :p

bu gidişle ben de sende inzuma alırız....

kanka ben mototal suzuki bayisi ile görüştüm... bayramdan sonra gidip ödeme yapacağım..
adamlar motorlar gelmeden hepsini satmışlar.. ellerinde sadece kırmızı varmış...
hani derler ya ,kırmızı olsun 5 fazla olsun.. bizimkide o hesap.. bide suzukiye binelim yahu.. :cherry:

kanka ben mototal suzuki bayisi ile görüştüm... bayramdan sonra gidip ödeme yapacağım..
adamlar motorlar gelmeden hepsini satmışlar.. ellerinde sadece kırmızı varmış...
hani derler ya ,kırmızı olsun 5 fazla olsun.. bizimkide o hesap.. bide suzukiye binelim yahu.. :cherry:

müdür kesin olarak ne zaman gelecekmiş mühim olan bu....

bana denilen şua kanka, aralığın sonunda motorunuzu teslim alabilirsinz

Koray' cım bayram tebrik mesajını aldım. saol, seninde bayramın kutlu olsun, şu anda işteyim. ama yarın veya öbürgün gündüz müsaitim. Kardeşim de burda, Nihat' ta dün tel açtı, oda burdaymış. Plan yapabiliriz. Plan derken Karamürsel' e çaya davet edelim. Kardeşime daha sormadım ama herhalde oda gelir. Gelirse kardeşime artçı olursun. İstersen beni motoruda kullanabilirsin. En kötü kardeşim gelmez ise ben alırım. Çünki bu sıralar ekonomi yapıyor, motorunu ihtiyac dışı pek kullanmıyor. Neyse.. Karamürsel' e çay içmeye alalım seni uyarsa hepbirlikte.. Sonra elbet Nihat, ben veya kardeşim tekrar evine bırakırız. Özel mesaj atcaktım ama, iş yeri sınırlı internet uygulaması vb.. derken atamıyorum. Böyle ortaya yazdım artık.. Tüm kardeşlerimin bayramı kutlu olsun bu arada.

Koray' cım bayram tebrik mesajını aldım. saol, seninde bayramın kutlu olsun, şu anda işteyim. ama yarın veya öbürgün gündüz müsaitim. Kardeşim de burda, Nihat' ta dün tel açtı, oda burdaymış. Plan yapabiliriz. Plan derken Karamürsel' e çaya davet edelim. Kardeşime daha sormadım ama herhalde oda gelir. Gelirse kardeşime artçı olursun. İstersen beni motoruda kullanabilirsin. En kötü kardeşim gelmez ise ben alırım. Çünki bu sıralar ekonomi yapıyor, motorunu ihtiyac dışı pek kullanmıyor. Neyse.. Karamürsel' e çay içmeye alalım seni uyarsa hepbirlikte.. Sonra elbet Nihat, ben veya kardeşim tekrar evine bırakırız. Özel mesaj atcaktım ama, iş yeri sınırlı internet uygulaması vb.. derken atamıyorum. Böyle ortaya yazdım artık.. Tüm kardeşlerimin bayramı kutlu olsun bu arada.

vallahi çok memnun olurum abi.. yarın müsaitim.. uzun zamandır görüşemedik, çok iyi olur.. dolu dolu bi zaman geçiririz.. programı sen yap beni özelden haberdar et..::alkiis::

---------- Post added at 12:23 ---------- Previous post was at 12:13 ----------

kaç para peşinat ile net kaç paraya maal oluyor...

peşinatı bayramdan sonra konuşacağım.. oraya gidip sözleşme imzalamam lazım.. 9,850 liste fiyatı var.. ama plakayı hediye isticem :)

vallahi çok memnun olurum abi.. yarın müsaitim.. uzun zamandır görüşemedik, çok iyi olur.. dolu dolu bi zaman geçiririz.. programı sen yap beni özelden haberdar et..::alkiis::

Tamam Koray' cım, ben görüşmeleri sonuçlandırıp sana ulaşacağım :)

Yinede fikrini alayım, seni alacağımız saati 11:00-13:00 gibi mi yapalım, yoksa 13:00-15:00 gibi mi ?
Ben kahvaltıdan sonra yola çıkma taraftarıyım. Yani 11:00 civarları sende olunacak gibi. Senin içinde uygun sa Nihat ve kardeşimede bu şekilde ulaşacağım.

Bu gün kandıraya pilav yemeğe gittim söylemesi ayıp :) bi kaçta resim çektim işte maksat topik canlansın :queen:

kandıraya varmadan bi 10 km kala burda cumayı kıldım köylüler çok cana yakın nerden geliyon nere geliyon kime geldiyon bu motor kaç basıyo traktörla takas olurmu 2 kişi çekiyomu falan:queen: ceşkeş camii yanılmıyorsam..

Aha meşhuuur kandıra pilavı :)

hızım buydu ne bir eksik ne bir fazla :)

kavurmaya hasta oldum yaw.. biz burda kuru ekmeğe talim edelim....

bu arada ybr 125 ile 90 bunla 100 ... baya gelişme var..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar