arkadaşım cbr 250 r denilen motor her yerde var...fotolardan da bakabilirsin artçı için tutacak yer var mı yok mu? artçı için konforludur değildir orasını bilemem...ama gözle görünür fiziksel özellikler için bile varmış yokmuş demeyin lütfen...
Yolcu için tutunacak yer olmadığı konusunu bi cbr 250 kullanıcısının yazısından hatırlıyorum. Yalan söylediyse bilemem. Ben yolcu konforunu cbf 150 ile karşılaştırdım sadece, yolcu konforu açısından cbf 150 den daha konforsuz olduğu kesin. Ben cbr 250 ile karşılaştırdım ve cbr ile ilgili bi yazıyı aynen aktardım. Cbr ın arkasına binen biri tutunacak yer bulamadıysa ve rahatsız olduysa, bunuda paylaştıysa benim de, seninde yapabileceğimiz bişey yok ne yazık ki. Ha, tutunacak yer vardır yoktur bilemem, ama Hasan bulamamış.
Cbr 250 alanda, kullanımın büyük çoğunluğunu eşi ile vb gezmek için arkasında yolcu taşıma amaçlı almıyor zaten, dolayısıyla üzerine çokta alınmanı gerektirecek bi durum yok gibi. Yolcu taşımakta senin için önemli olsaydı zaten cbr almazdın.
Aynı fiziki yapıda ve güçte ve kabiliyette 2 kişi ile cbf te 200 km artçı olsun, sonrada cbr da 200 km artçı olsun. Ondan sonra yorumlarını alalım. Bunun cevabını herkez bilir, denemeye gerek yok. Yani tutunacak yer varmış yokmuş yanlış gözlemmiş, denenmeden yorumlanmış falan, yani ok, diyelim. Tutunacak yeri olsa ne olacak ? Artçı için uygun bi motor olmadığı ortada olan bi model. Şimdi bana Hayır hayır ...... diyeceksin biliyorum. Cbr almışsın, 1. öncelikli amacın yolculu gezmek değil, ok sorun yok. Birinci önceliği veya yolculu gezmek üst sıralarda yer alıyorsa bi motosikletten beklenilen olarak Cbr 250 uygun değil, bunu demek istiyorum. Tutacak konuna takılmayalım. Tutacak yer olsa dahi yolcu için kral olmayacak, bu bariz ortada.