Kızılay - yükseldeydi sanırım 06 VCR 45 plakalı bi macit var. sahibi bizden birimidir acaba ? kesinlikle ulaşmam lazım. Bülent abi sen bilirsin macit sahiplerini
Yok yaw tanımıyom valla, maciti çok az kullandım, burdan bir dr.steel vardı sanırım macit kullanan, başka da bildiğim yok, zati macitle küstük, bundan sonra konuşmayız sanırım
Çalsın sazlar oynasın kızlar evet söz Bülentte
Herkesi tek tek telefonla ariyo demekki :cherry:
Mutluluk paylaştıkça çoğalır =)
Bülonun motur aldığını öğrenen bebenin sevinç gözyaşları için
tıklayınız
Vay Kardeşim büloya bak
Allah kaza bela vermesin :mrgreen:
daha bülo buraya gelmeden haberi geldi
şimdi nası mutludur
motur da motur haa
hayırlı olsun bülent
güle güle bin, kasklı bin, benzim koy öyle bin ( bugün syanurlerin polat ı benzinsiz galdığı gibi galma
Beyler evet Mısırdaki sağır sultanı da arayacaktım, internetten baktım ama etelefon numarasını bulamadım

Aklıma kim geldiyse aradım valla, dün gece gözüme uyku girmedi desem yeridir

Lan diyorum sabah erkenden bankanın kapısına dikileyim, ilk ben gireyim de öğlene kadar kredim çıksın hemen gidip alayım motoru

Krediyi aldık, bizim eleman Metin Usta bilir motoru demişti, onu aradım, sahibini tanıyorum ama motora hiç bakmadım ben bilmem o motoru dedi. Haydaaa dedim, ulen motor patlak falan olmasın, neyse aradım arkadaşı gittik Ulusana, orda Yaşar Usta vardı, sağını solunu inceledi, bi 5 dakka kullandı geldi, söylediğine göre motorda bi problem yok, yağdı filtreydi falan gibi ıvır zıvır şeylerden bahsetti, motor iyi durumda dedi, allahhhhhh diyorum içimden ama kendimi zor tutuyorum yani, ustaya sarılıp da öpmemek için

Hemen bahçeliye gittik, motorun ruhsat sahibi kendi arkadaşıymış, orda noterde ondan devraldım, parasını verdim ama usta motora o.k. verdiğinden beridir suratımda öyle salak bir gülümseme vardı ki görmeniz lazımdı

Orda başladım telefonlara, ama telefonda resmen bağırıyorum

olm aldım lan diyorum, sonra motora dönüp bakıyorum, sonra valla aldım olm diyorum falan

Ordan Polatları aradım, ses çıkmayınca bari dedim motoru bir deneyeyim, Eskişehir yoluna çıktım, gazı her açışımda ağzım kulaklarımda

sonra bi baktım, daha 5-6000 devirdeyim, biraz daha açtım 8-9 oldu ama kaskın içinde mal gibi sırıtan bi surat, sesli gülüyorum kaskın içinde yani

Öyle mutluydum, hala mutluyum, motoru parkettim, resmen ayaklarımı sürüye sürüye eve geldim

Uzun lafın kısası güzel oldu çok da iyi oldu çok da güzel oldu
Herkese çok teşekkürler, inşallah çok daha iyileri sizin olur koçlar

Bu arada, bayramda gezmeye çıkıp da beni aramayana açık seçik küfür ederim ona göre

hava güzel olursa gezelim, sağa sola gidelim takılalım, beni motorumdan ayırmayın