Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar ben motoruma koruma demiri taktırdıktan sonra giderken ön taraftan sanki rüzgarın metale çarpma sesine benzer bir ses gelmeye başladı. Bu ses beni rahatsız ediyor daha önce yoktu. Böyle koruma demirinden ses gelen arkadaş var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

Nebri arkadaşım kaskın camını 1 cm kadar açarsan buğulanmaz düşüncesindeyim.

evet deneyEREK öyle yaptım ve devam ettim. Sağol öneri için yinede :)

Tamam bunlar çok önemli dün yağmura yakalandık eşimle birlikte eve dönerken. Benim kask bir buğu yaptı resmen önümü göremiyordum. LS2 marka kask alma diyenler bir an kafama dank etti :) yorumları hatırladım bu yüzden benden de tavsiye araştır ve kesinlikle benim gibi yanlışa düşme. 4 yıldız bir kask ama ses ve buğu çok problem oluyor.
Kaskının camına pinlock taktırırsan LS2 olsa bile buğu yapmaz :)

Kaskının camına pinlock taktırırsan LS2 olsa bile buğu yapmaz :)

bende pinlock var ama yine de buğu yapıyo!!!
LS2 alınacak bi kask değil benden söylemesi alacaksanız biraz paraya kıyın AGV, nolan falan alın. shoie, schubert, arai falan alın demiyorum onlar çok pahalı ama LS2 de çok dandik ben ilk fırsatta AGV ya da schubert falan alcam...

Bu hafta sonu yeni lastiklerimin fotolarını çekebildim,öncedende dediğim gibi,ön ve arkanın ölçüleri aynı.Genelde ön 2.75-18 arka 90/90-18 diye sanıyor insanlar.2.75 ön için çok dar ve çirkin duruyor.Zaten 90/90-18 ne dar ne geniş.

6030Goruntu0768.jpg
[/URL][/IMG]
5695Goruntu0769.jpg
[/URL][/IMG]
4602Goruntu0771.jpg
[/URL][/IMG]
7354Goruntu0774.jpg
[/URL][/IMG]
2192Goruntu0776.jpg
[/URL][/IMG]

798Goruntu0777.jpg
[/URL][/IMG]
4616Goruntu0775.jpg
[/URL][/IMG]

Bu hafta sonu yeni lastiklerimin fotolarını çekebildim,öncedende dediğim gibi,ön ve arkanın ölçüleri aynı.Genelde ön 2.75-18 arka 90/90-18 diye sanıyor insanlar.2.75 ön için çok dar ve çirkin duruyor.Zaten 90/90-18 ne dar ne geniş.

Drift in direksiyonu baya sert.Bi kaç kez ybr kullanmışlığım var.Ybrden sonra drift e binince direksiyon kalas gibi geliyordu bende çareyi ön tekeri küçültmekte buldum ve NF 25 i seçtim şu an eskiye nazaran daha rahat bi direksiyonum var.

NF 25

Çok dişsiz lastik ya, scooter lastiği gibi görünüyo. Toprakta çamurda kötü kayar doğrusu, karda hiç binilmez zaten.

Lastikler süper olmuş.Ön içindebüyük alman daha da iyi olmuş.Gülerek kullan..

Çok dişsiz lastik ya, scooter lastiği gibi görünüyo. Toprakta çamurda kötü kayar doğrusu, karda hiç binilmez zaten.

Bende senin gibi düşünüyodum.İki gündür yağmurlu burası.İlk defa yağmurda bu kadar zevkli motosiklet kullanıyorum korkmadan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------

Aslında en iyi lastik metzeler fakat taksitle satan yer bulamadım.Kargo içinde 15 TL istenince o yüzden alamadım.Michelinde üzrinde olan lastiklerden çok çok iyi.Virajlara tedirgin olarak girmiyorsunuz.

Lastiklerin gayet güzel dişsiz olması önemli değil mühim olan içindeki kavuçuk oranı güle güle kullan. Bende pirelli duru traction taktırdım daha hesaplıydı. Aslında gönlüm michelin den yana.

MİCHELİN.240 TL.Motosüperstore sitesinden 6 taksitle aldım.Kargo bedava.Kart ekstresine 9 taksit yansımış.

finansbanksa artı 3 taksitde banka vermiştir. Neyse bende ilkbaharda artık alırım. Koruma kıyafetleri ve driftin taksitlerde azalmış olur en azından.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

Gule gule kullan bu sene yide orjinalle gecirecegim artik

bu arada ii aksamlar herkese

iyi akşamlar. Kaç yıl oldu ki orjinallerle. :) benim bir ay oldu en fazla 6 ay diyorum hatta imkan olsa arkayı olduğu yerde asfalt üzerinde yakıp gidip yenileri alacağım :)

Bende yaza doğru düşünüyodum ama çok kayıyordu.Zamanla alışırsın dediler ama 3000 km yaptım alışamadım:)Malum kış geliyor artık kuru yol bulmak zor iş.Hergün de kullandığım için mecburen değiştirdim.Eski motosikletimde problem olmuyodu ama bunda zabdetmek zor kayınca.Bu akşam yağmurda fren performansları harikaydı.Gezdikçe gezesi geliyor insanın.Belediyemizde sağolsun seçimler yaklaştığı için heryeri asfaltlıyor,bu fırsatı kaçırmamam lazımdı:queen:

Son düzenleme:
arkadaşlar aklıma bişi takıldı bayi getirmiştir motoru aylar önce 4-5 ay mesela orda yatıyodur motor ben o motoru almak istemem 5 aydır duruyo orda ne çalışıyo nede bişi oluyo..Bayiyle konuşsak yeni parti geleceği zaman bi tanede drift gönderseler benim için böle bi imkan varmıdır

arkadaşlar aklıma bişi takıldı bayi getirmiştir motoru aylar önce 4-5 ay mesela orda yatıyodur motor ben o motoru almak istemem 5 aydır duruyo orda ne çalışıyo nede bişi oluyo..Bayiyle konuşsak yeni parti geleceği zaman bi tanede drift gönderseler benim için böle bi imkan varmıdır

zor bi ihtimal...
adam elinde dururken yeni mal getirtip borca girmez...

Orda 5ay durmasi bisey dwgilki toplabip orda duruyo akusu cikik burdakilerde.burasi gibiyse bisy olmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

Telden giriyom anlayin :)

finansbanksa artı 3 taksitde banka vermiştir. Neyse bende ilkbaharda artık alırım. Koruma kıyafetleri ve driftin taksitlerde azalmış olur en azından.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

iyi akşamlar. Kaç yıl oldu ki orjinallerle. :) benim bir ay oldu en fazla 6 ay diyorum hatta imkan olsa arkayı olduğu yerde asfalt üzerinde yakıp gidip yenileri alacağım :)

daha yil olmadi yedinci aydayim 6300 kmdir kullaniyorum
belkide uygun musteri cikarsa satarim cc yukseltirim birz gelecek sezona

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar